Yalçın Bayer: Yugoslavya’nın dağılması ile bağımsızlığını ilan eden Makedonya, kullandığı Makedonya ismi yüzünden yıllardır özellikle Yunanistan ve Bulgaristan’ın engellemelerine ve baskılarına maruz kalıyor.
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için bağış kampanyasına destek olmak için çağrıda bulundu.
AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın milletvekili aday listelerini hazırlarken TBMM seçimi, kabine ve belediye seçimini “aşama aşama” düşündüğü belirtiliyor.
Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığı bünyesinde Özel Harekat Şube Müdürlüğü kurulmasına ilişkin Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.
MAK Danışmanlık firmasının 24 Haziran'daki seçimler için yaptığı son ankette Erdoğan’a yüzde 48.5, Muharrem İnce’ye yüzde 22.5, Meral Akşener’e yüzde 11.5 Selahattin Demirtaş’a yüzde 9, Temel Karamollaoğlu’na yüzde 2, Doğu Perinçek’e de yüzde 0.5 oranında destek çıktı.
Güne yükselişle başlayan dolar, gece saatlerinde rekor tazeleyerek 4.81'i aştı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ''Listeleri kimseleri dışlamadan ötekileştirmeden hazırladık'' dedi...
Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 24 Haziran seçim çalışmalarına 23 Mayıs 2018 Çarşamba günü Erzincan ve Sivas'ta iki miting ile devam edecek...
Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Avrupa Birliği Büyükelçileri ile İftar yemeğinde buluştu.
İYİ Parti İzmir milletvekili adayı ünlü Türk halk ozanı merhum Aşık Veysel'in torunu Çiğdem Özer, İzmir'den aday gösterildiği için mutlu olduğunu söyledi.
Sosyal Medya kullanıcıları Twitter hesaplarına ulaşamıyorlar...
Dolar kuru 4.6645 TL'ye kadar yükselirken, şu dakikalarda 4.65 TL'de hareket ediyor. Euro kuru, 5.4961 TL'ye; Sterlin ise 6.2670 TL'ye çıkarak en yüksek seviyelerini gördü.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 14 yıl boyunca özel kalemi olarak görev yapan ve istifa edip Meral Akşener'in yanında yer alan Ömer Karakaş İYİ Parti'den milletvekili adayı oldu.
Sakarya'da AKP'den 3. sıra milletvekili adayı gösterilen Motosikletçi Kenan Sofuoğlu, parti toplantısına Lamborghini'yle katıldı.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin Irak'ın kuzeyindeki operasyonu sırasında teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Musa Sayan, Mersin'in Tarsus ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
CHP'nin cumhurbaşkanı Muharrem İnce, seçim otobüsünde gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Fetullah Gülen'i Pensilvanya'da ziyaret eden 5 AKP2li vekil isim, AKP'de önemli noktalardan milletvekili adayı gösterildi.
Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinden doğup Denizli'den geçerek Aydın'a ulaşan Büyük Menderes Nehri'nde, toplu balık ölümleri yaşanmaya başladı.
Ankara 19. Ağır Ceza Mahkemesinin HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın tahliyesini reddetmesinin ardından Demirtaş’ın avukatları ret kararına itiraz etti.
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bugün AB Büyükelçileri ile iftarda buluşacak.
Ahmet Özer: İnsanoğlu uzun tarihi süreçte eşitsizliği gidermek için hukuku bulmuştur. Ama egemen güç bu ilkeyi toplum yararından ziyade kendi yararı için kullanmıştır çoğunlukla.