Şeker-İş Sendikası'nın çağrısı ile bir araya gelerek Trakya Şeker Platformu'nu oluşturan sivil toplum örgütleri şeker fabrikalarının özelleştirilmesi kararını protesto için Lüleburgaz'da yürüyüş düzenledi.
Patronların, çalışanlarından ısrarla e-Devlet şifresini istediği ve vermeyenleri işten çıkartmakla tehdit ettiği iddiası gündeme geldi.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, 1950 seçimlerine gidilen süreçte, seçim mevzuatının muhalefetteki Demokrat Parti’nin ve bilim insanların görüşleri alınarak değiştirildiğini anımsattı
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, parasını yurtdışındaki bankalara yatıran ve yurtdışına yatırım yapan Türk vatandaşı sayısında son yıllarda gözlenen artışı, soru önergesiyle Meclis gündemine getirdi.
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Çiftlik Bank'a yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 16 şüpheli ile sistemde işlem yapan 3 firmanın malvarlığına ve sistemden elde edilen 3 milyon 90 bin liraya el konulduğu öğrenildi.
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde, Fenerbahçe Doğuş ile Eskişehir Basket arasında oynanacak maç nedeniyle bugün İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapalı olacak
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da AKP'nin il kongresinde konuştu.
Hakkında Avrupa çapında yakalama emri bulunan eski Katalonya Özerk Yönetimi Başkanı Puigdemont, Almanya'da gözaltına alındı.
Çiftlik Bank soruşturmasıyla ilgili olarak, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, önemli bir karar aldı. Öte yandan Başsavcılık yazısında da sisteme para yatıran kişi sayısı ise 132 bin 222 olarak yer alıyor.
AKP'li Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Seda Sayan'ın tartışma yaratan "İnşaat işçisi ve sperm bankası" yorumu için "Aşağılık bir kadın" ifadesini kullandı.
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Türkiye'nin gücü, birliktedir, istikrardadır, güçlü iktidardadır. Bu hazineleri muhafaza edersek Türkiye'nin önünü, Allah'ın izniyle kimse kesemeyecektir" dedi.
Hacker grubu RedHack, Doğan Medya Grubu'nu satın alan Erdoğan Demirören'e ait tüm siteleri hackledi. RedHack Twitter hesabından, "Duyduk ki Demirören Doğan'ı almış.. Biz de bir hoş geldin partisi yapalım dedik" notunu paylaştı.
TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO), TBMM gündeminde bulunan “torba tasarıyı” inceledi, uyarılarda bulundu.
Yeğeni ile yaşadığı skandal ilişkinin görüntülenmesiyle bir anda ülke gündemine oturan eski sunucu Murat Başoğlu, Muğla'da yaşadığı villasını satıp yurt dışına yerleşme kararı aldı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için, "İnsan bu kadar mı cahil olur... İki senedir yerli kömür seferberliği başlattık zat-ı muhterem yeni duyuyor" dedi.
Güney Kore'de güneybatı kıyısı açıklarında kayalıklara çarpan bir yolcu gemisindeki 163 kişinin tamamı kurtarıldı.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müsteşarı Yusuf Tekin, bakanlık olarak FETÖ'cülerin tamamını sistemin dışına çıkardıklarını belirterek “Şu anda FETÖ ile mücadele Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde nihayete ermiştir” dedi.
Venezuella'nın en önemli güzellik yarışması, çoğu taç giymiş bazı güzellerin rüşvetçi siyasiler ve işadamlarıyla para karşılığı birlikte olduğu iddiaları nedeniyle süresiz askıya alındı.
İzmir'in Seferihisar ilçesi Sığacık Koyu'ndaki orkinos tesisi için 3 kez verilen Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) olumlu kararı, İzmir 1. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.
Afrin'de savaşan ÖSO'dan, Sedat Peker'e tüfek hediye edildiği görüntüler ortaya çıktı...
Adana'da eşi C.Ö.'nün (24) kıskandığı için eve kilitlediği G.Ö.(22), polis tarafından pencere kürekle kırılarak kurtarıldı.