Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, CNN Türk'te yayınlanan Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Kuantum Araştırma şirketinin yaptığı anketten dikkat çekici sonuçlar çıktı. Toplumda en fazla "güven" duyulan kurum ise yine TSK olurken Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, toplumda, her 10 kişiden 5'i güvenirken, yüzde 28.6'sı ise hiç güvenmediğini ifade etti.
Bakan Özhaseki, Türkiye'nin 56 yıkıcı depremde 83 bin insanını kaybettiğini belirterek, "Depremle savaşılmaz. Önlem alınmazsa, işler doğru yapılmazsa depremin sonuçlarına da kader denilmez. Sen gel hiçbir şey yapma, zemine, yapıya dikkat etme, sonra bunu kader diye nitelendir" dedi.
İstanbul Pendik’te, giydiği şort nedeniyle Asena Melisa Sağlam’ı minibüste darp eden Ercan Kızılateş’e verilen 3 yıl 4 aylık hapis cezası kesinleşti. Mahkeme, ceza verirken olayın diğer kadınlar üzerindeki etkisini de dikkate alarak üst sınırdan hüküm kurdu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Türk halk müzüğü sanatçısı Emre Saltık'ın ölümünün 1. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu bünyesinde kurulan ‘Mülteci Hakları Komisyonu’ uzun bir çalışma mesaisinin ardından 271 sayfalık raporu kabul edildi.
Yargıtay, anlaşma şartını kaldırdı. Artık devlet sırrı kapsamında olan haberi karşı bir devlet aleyhte kullanırsa gazeteciler casuslukla suçlanacak.
Oyuncu Mehmet Aslantuğ, Hülya Koçyiğit'in 'Baskı yok' söylemine karşı 'Sistemi eleştiren oyunlar yasaklanıyorsa baskı yok diyemezsin' dedi.
İstanbul'da yoğun sis nedeniyle vapur seferleri bugün de yapılamıyor.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Tamamen işsizliği sıfırlamak mümkün değil. Dünyada ve en gelişmiş ülkelerde bile belli bir işsizlik seviyesi yaşanıyor. Önemli olan bunu en aşağıya düşürmek" dedi.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Dinin temel kaynaklarına ve akla aykırı, hakikatlerle örtüşmeyen bilgilerle vatandaşlarımızın dini duygularının yanlış yönlendirilmesi istismardır. Dinimizin ticari kaygılar için kullanılması ve menfaate alet edilmesi istismardır" ifadelerini kullandı.
Nakşibendi şeyhi, "cıvatalarını gevşeterek", uzay mekiği düşürdüğünü söyledi
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Antalya Olağan Kongresi'nde konuştu.
Hatay'ın Yayladağı ilçesinde askeri kamyonun devrilmesi sonucu 1 asker hayatını kaybetti, 2 asker yaralandı.
Dışişleri Bakanı, ABD'de Rusya'dan gaz ya da S-400 alımı gibi gerekçelerle yaptırım uygulama tartışmalarının hatırlatılması üzerine ''Türkiye'yi yaptırımlarla cezalandırmak isterlerse Rusya ya da diğer ülkelerden farklı tepki veririz. Yanıt veririz. Bizi tehdit etmesinler'' dedi.
Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "İsrail'in Doğu Kudüs'ün demografisini değiştirme çabalarını artırma niyetini ortaya koyan gayrimeşru adımı reddediyoruz" denildi.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu CHP’nin 19. Olağanüstü Tüzük Kurultayı’nda konuştu. Kılıçdaroğlu, "2019 için daha çok çalışacağız. Türkiye'yi o diktatör bozuntusundan kurtaracağız" dedi.
Çiğdem Toker: Kimbilir kaçıncı kez anladık ki, vicdan, adalet ve hakkaniyet duygusunun hukukçu sıfatlarıyla zerre ilgisi yok.
Orhan Bursalı: Biliyorum umurunuzda değil. “Türkiye demokrasi dahil tüm alanlarda ilerliyor” yalanlarınızı yüzünüz kızarmadan söylemeyi bundan sonra da sürdüreceksiniz.
Bekir Coşkun: Yüce dini, bu kirli işlere karıştırmayacaksın…Biz buna “Laiklik” diyoruz…
Gezi Direnişi sırasında polisin attığı gaz fişeğinin başına isabet etmesi sonucu 269 gün komadan direnen ve14 yaşında 16 kiloya düşerek hayatını kaybeden Berkin Elvan, ölümünün 4’üncü yıl dönümünde mezarı başında anılacak.