AKP-MHP ortaklığı ile hazırlanan 26 maddelik ‘ittifak kanun teklifi’ AKP Grup Başkanı, ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile MHP Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli’nin imzası var.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ülkemizde depresyon ve bu rahatsızlığa sebep olan unsurların belirlenmesi için Meclis Araştırması açılmasını istedi. Ömer Fethi Gürer, Meclis Araştırma önergesinde, felç ve ölümlere neden olan antidepresan ilaçların topluma etkisinin de araştırılması gerektiğini belirtti.
Selçuk Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nda görevli T.O. ve Y.Ç. adlı kadınlar, daire başkanı H.H.S.'nin kendilerini taciz ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın yeğeni Sabri Erbakan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in danışmanı olarak atandı.
Türkiye’nin ilk ve tek “Engelli İzci Grubu” olma özelliğini elinde bulunduran Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Grubu, ‘Dünya İzci Düşünce Günü için özel bir etkinlik düzenledi.
Sırmagrup'un İnsan Kaynakları Müdürlüğü'nün şirket çalışanlarına skandal bir mail attığı iddia edildi. Sosyal medyada paylaşılan mailde çalışanların suistimal ettikleri öne sürülerek 15'er dakikalık dinlenme molaların kaldırıldığı belirtildi.
CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, şeker fabrikalarının Türkiye’nin en köklü işletmelerinden biri olduğunu belirterek özelleştirmenin yerli üreticiye ve tüketiciye ‘ihanet etmekle’ eşdeğer olduğunu ifade etti.
İstanbul'da, Roma ve Bizans dönemlerine ait 1981 parça tarihi eseri satmak istedikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Halkevleri Eş Genel Başkanı Dilşat Aktaş’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda Halkevci ve Kolektifçi sabah saatlerinde evlerinde düzenlenen baskınlarla gözaltına alındı.
Kars'ta görülen FETÖ/PDY davasında, Fetullah Gülen'in Pensilvanya'daki malikânesi ile Polis Akademisi sınavlarında 'kırmızı-yeşil kalem' hilesi ve örgüt hakkında çarpıcı bilgiler veren eski emniyet amiri E.Ü., tahliye edildi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, çocuklara yönelik cinsel istismarın artmasıyla gündeme gelen kimyasal hadımın sürekli değil, geçici olacağını belirtti
Sakarya Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, "Gidemediği yerlerin fotoğrafını çektirip izliyor" dediği Sultan Abdülhamid'i, "Google'ı kullanan, ilk icat eden kişi" olarak tanımladı.
Emniyet Genel Müdürlüğü personelinin kullanacağı yeni üniformalar Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tanıtıldı.
Sosyal Güvenlik Kurumu, başlattığı yeni uygulamayla hizmet sürelerini incelemeye aldı.
10 yıldır kapalı olmasına rağmen kadrosunu koruyan Atatürk Kültür Merkezi’nin (AKM) çalışanları isyan etti. Yeni proje için yıkımına başlanan AKM’de yıllardır faaliyet olmadığı için hiçbir iş yapmayan personel, BİMER ve CİMER’e başvurdu.
TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Eyüp Muhcu, Can Ataklı'nın Halk Tv'de hazırlayıp sunduğu Yazı İşleri programına konuk oluyor.
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığı'na Sabancı Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hasan Mandal atandı.
Şarkıcı Volkan Konak Ataşehir'deki barda sahnedeyken, pompalı tüfekle bara gelen İsmail Ç, barın sahibi olan amcası Nazif Ç'ye, "Vatan haini Volkan Konak'ı niye sahneye çıkardınız" diyerek ateş açtı.
Gezi eylemleri sırasında Mehmet Ayvalıtaş'ın bir aracın çarpması sonucu ölümüyle ilgili 2 sanığın yargılandığı davada bilirkişi raporu hazırlandı. Skandal raporda sürücüler kusursuz, olayda yaşamın yitiren Mehmet Ayvalıtaş ile yaralanan Seyit Kartal ise asli ve tam kusurlu bulundu.
AKP'nin cinsel istismara ilişkin kimyasal hadımı gündeme getirmesi sonrası TTB Genel Başkanı Prof. Raşit Tükel'den açıklama geldi.
Türkiye’nin Yolsuzluk Algı Endeksi puanı ve sıralamadaki yeri 2013 yılından beri hızlı bir biçimde gerilemeye devam ediyor. 2017 yılı Endeks sonuçlarına göre, bir puanlık düşüşle 40 puan alan Türkiye, 6 basamak daha gerileyerek 180 ülke arasında 81. sırada yer aldı.