Kars 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 15 Temmuz davasına ilişkin verdiği gerekçeli kararında Cumhuriyet'in kurucularına ağır ifadeler kullanıldı.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Bugün itibarıyla tutuklu ve hükümlü sayısı FETÖ'den 38 bin 470, PKK'dan 10 bin 79, DEAŞ'tan 1354'tür'' açıklamasını yaptı.
Kadir Topbaş’ın FETÖ’den tutuklu damadı Ömer Faruk Kavurmacı’nın Koru Florya projesi için TOKİ devreye girerek, Bakırköy Belediyesi’nden Varlık Fonu’na devredilen dev sitedeki ruhsatsız konutlara iskan verilmesini istedi.
FETÖ'nün Mülkiye Yapılanması'na ilişkin eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun da aralarında bulunduğu 7'si tutuklu 14 sanığın yargılandığı dava karara bağlandı.
Arap Alevilerini ‘din dışı’ gösteren ifadeler okul kitabından çıkıyor ama kitabın kaynağı, Diyanet yayınlarında aynen duruyor.
ABD Hazine Bakanlığı, Türkiye'de Yunus Emre Sakarya adlı iş adamının sahibi olduğu Profesyoneller Elektronik şirketine, IŞİD'e insansız hava aracı parçaları tedarik etme suçlamasıyla yaptırım uygulama kararı aldı.
Kahramanmaraş'ta minibüsün kamyona çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 8 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.
ABD'nin, İstanbul Başkonsolosluğu'nda güvenlik amir yardımcısı Nazmi Mete Cantürk'ü 31 Ocak'ta savcılığa teslim ettiği, Cantürk'ün elektronik kelepçeyle ev hapsinde tutulduğu ortaya çıktı.
İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, aşırı yoğunluktan dolayı Alt-Üst Soy Sorgulama Uygulaması’nı geçici olarak durdurdu. Dün 04.00'e kadar 310 bin çıktı alındı. İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Sinan Güner, ''Günlük kota açacağız" dedi.
AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla Erdoğan hakkında terör örgütlerine yardım ve yataklıktan suç duyurusunda bulunan CHP Milletvekili Mahmut Tanal hakkında iftira ve hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.
Melih Aşık: İktidar sözcüleri de adaların işgal altında olduğunu kabul ediyor ancak işgalin kendilerinden önce başladığını öne sürüyorlar. Ancak tartışılan konu işgalin ne zaman başladığı değil...
İsrail yine Suriye'ye hava saldırısı düzenledi ve Suriye'de İran IHA'sı düşürdü. Ancak Suriye hava savunma sistemleri İsrail uçaklarını vurdu. İsrail'in kuzeyinde düşen İsrail F-16'sından pilotlar yaralı kurtuldu.
Yılmaz Özdil: Asrın liderimiz sarayda muhtarlara konuşuyordu, fetocuları kastederek “hani şimdi nerdesiniz” diye sordu, muhtarlarımız ellerini kaldırarak “burdaaa” diye bağırdı! Asrın liderimiz ne desin, “siz burdasınız da onlar nerede” diye düzeltmek zorunda kaldı.
Can Ataklı: Türkiye'nin en büyük sermaye sahiplerinden biri aşırı vergi konusunu dile getirmekten çekindiği için “evlerde bira yapılıyor, üstelik vergi kaybı da var” diyebiliyor.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, Alman gazeteci Michel Friedman'ın Deutsche Welle'de hazırlayıp sunduğu Conflict Zone programına konuk olarak katıldı. Ravza Kavakçı Kan, Alman gazetecinin soruları karşısında zor anlar yaşadı.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "'Esad’la görüşün’ dedim, ‘Vay efendim bir teröristle nasıl görüşelim’ dediler. O zaman Soçi’ye niye gidiyorsun? Ben deyince kıyameti koparıyorsun. İçeride Esad’a terörist diyorsun, dışarıda adamlarıyla adamların yan yana oturuyor. Sen kimi kandırıyorsun?" dedi.
Gazi Üniversitesi eski Rektörü Süleyman Büyükberber hakkında FETÖ yöneticiliği suçlamasıyla hazırlanan iddianame kabul edildi.
Eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, "Türkiye'nin Suriye'de hiçbir zaman gizli bir planı olmadı" diyerek Türkiye'nin güvenini tekrar kazanması için ABD'nin PKK ile işbirliğine son vermesi gerektiğini söyledi.
Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER), Onursal Genel Başkanı Mehmet Sevim'i ölümünün 13. yıl dönümünde anıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP lideri Kılıçdaroğlu'na açtığı tazminat davasında mahkeme, Kılıçdaroğlu ve Erdoğan'ın sosyo-ekonomik durumlarının araştırılması için kolluk kuvvetlerine yazı yazılmasına karar vererek duruşmayı erteledi.
AKP Sözcüsü Mahir Ünal, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısının ardından bir basın toplantısı gerçekleştirdi.