Cemaat karşıtı haberleriyle bilinen Sabah Gazetesi'nin İstihbarat Şefi Nazif Karaman'ın Cemaat şüphelisi olduğu ortaya çıktı.
Kadıköy Belediyesinin organizasyonuyla Fenerbahçe Orduevi ile Bostancı Sahili arasında yaklaşık 6,5 kilometrelik “9’u 5 Geçe Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturulacak
Telekomünikasyon şirketlerinin 5 milyar lirayı bulduğu belirtilen borçlarının faizlerinin silinmesini öngören torba yasa Meclis'te kabul edildi.
Tutuklu bulunan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, üst mahkeme bozulan 25 yıllık hüküm kararının alt mahkeme tarafından uygulanmamasına ilişkin olarak değerlendirmelerde bulundu.
Dikili Belediyesi, soğuk kış günlerinin yaklaşmasıyla kent genelinde hava kalitesinin korunması ve hava kirliliğinin önlenmesi amacı ile denetimlerini sıkılaştırdı.
Milli Savunma Bakanı Canikli, Türkiye, Fransa ve İtalya Savunma Bakanlarınca savunma işbirliği niyet beyanı imzalanmasına ilişkin, açıklamada bulundu.
Kadınlarla ilgili skandal paylaşımlarda bulunan Kocaeli Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı, Düzce’de il müftü yardımcısı olduğu öğrenildi.
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu yurdunda asılan ilanlarda, öğrenciler 'Manevi rehberler' ile 'Cuma sohbetleri', 'Adab-ı Muaşeret' ile 'Kuran tilaveti' derslerine davet ediliyor.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine 'faşist diktatör' diyen CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'a 'Diktatörlük olsaydı adamı alıp götürürlerdi. Konuşturmazlardı' dedi.
CHP 24. dönem İstanbul Milletvekili, Sosyalist Enternasyonel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Can Ataklı'nın Yazıişleri programına katılarak gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Ucuz et için harekete geçen bakanlık, üreticiyi desteklemek için de düğmeye bastı. Et ve Süt Kurumu, etin yerli üreticiden alış fiyatını yükseltti. Düve alımına da hibe verilecek
Dünya genelinde kaç kadının hapiste olduğunu belirlemek için yapılan bir araştırmada, 2000 yılından bu yana kadın mahkum sayısının yarıdan fazla arttığı sonucuna varıldı.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Başbakan Binali Yıldırım’ın, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin seçim barajıyla ilgili açıklamalarını doğru anladığını ifade etti.
ürk basketbolunun duayen ismi Mehmet Baturalp, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
S-400 hava savunma sistemi satın almak için imzayı atan için Rusya ile anlaşma imzalayan Türkiye’nin Fransa ve İtalya ile ortak sistem için anlaştığı aktarılırken NATO’dan konuyla ilgili bir açıklama daha geldi.
CHP'li Tur Yıldız Biçer, Atatürk’e hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan Hasan Akar’ın ve askeri birliklerde 1 askerin zehirlenerek ölümüne 5000 askerin de zehirlenerek yaralanmasına neden olan yemek şirketinin tahliye edilmesine tepki gösterdi.
Çanakkale Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde bir grup kadın öğrenciyi toplayan öğretmenin yaptığı uyarı imam hatiplerdeki gerici baskıların boyutlarını bir kez daha ortaya koydu.
Zara’nın sahibi Inditex maaşlarını alamayan Bravo işçileriyle ilgili açıklama yaptı.
Hukukun üstünlüğü ve insan hakları alanında yaşanan olumsuz gelişmeler gerekçe gösterilerek Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) tarafından denetim sürecine alınan Türkiye, Avrupa Konseyi (AK) bütçesine yönelik katkısını düşürme kararı aldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cam filmi yasağı ile ilgili yeni bir çalışma yapılması için talimat verdi.