Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Beştepe'de görüştü. Görüşme sonrası Başbakan Binali Yıldırım yeni kabinedeki isimleri açıkladı.
Suudi Arabistan'ın BM Daimi Elçisi Abdullah el Muallimi, Katar krizine ilişkin ''Eğer Türkiye yapıcı bir rol oynamak istiyorsa bunu hoş karşılarız ancak bu rolü askeri üs ya da askeri müdahale ile oynamak isterlerse bu verimli bir durum olmaz'' dedi.
ABD Maliye Bakanlığı tarafından dün yayınlanan rakamlara göre, Mayıs ayında Çin ABD'den 10 milyar ABD dolar tutarında tahvil satın aldı.
Bir imam hatip lisesinde okul müdürü öğretmenlere 'başarısız da olsalar notları yükseltin' talimatı verdi. Buna itiraz eden tarih öğretmeni ağır mobbing uygulamalarına ve sürgün tehdidine maruz kaldı.
Yassıada'daki dünyaca ünlü batık bölgesinde dalış yapan Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy'un teknesi Sahil Güvenlik tarafından basıldı.
Sevgili dostumuz, abimiz Kamber Doğan'ın dostları ve arkadaşları 40.günü vesilesi ile 20.07.2017 perşembe günü saat 18:00 de Cumhuriyet mahallesi imam Hüseyin Cemevinde 40. günü yemeğinde buluşuyor...
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, yaptığı basın açıklamasında,insan hakları aktivistlerinin tutuklanmalarını şiddetle kınadığı ve hemen serbest bırakılmaları çağrısı yaptı.
HDP'li vekiller, Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın, Selahattin Demirtaş hakkında fezleke düzenlenmeden yargılanmasına dair açıklama yapmasını istedi.
CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı Meclis Genel Kurulu'nda söz aldı. Atıcı, 1 dakikalık konuşma süresi boyunca 'Nuriye Gülmen ve Semih Özakça açlık grevinde ölmemelidir' dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Adalet Yürüyüşü sırasında bir minibüsle ezerek öldürmeyi planlamaktan gözaltına alınan Oğuzhan Korkmaz ve ona yardım ettiği belirtilen 14 kişiden 9'unun tutuklanmasına karar verildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümetin darbe girişimini halkı ayrıştırmak için kullandığını söyleyerek 'Ne yaparsanız yapın 15 Temmuz'un hesabını vereceksiniz' dedi.
İstanbul'da dün etkili olan şiddetli yağış sonrası barajlardaki doluluk oranlarının yüzde 73,12'den 74,06'ya çıktığı açıklandı.
Fethullah Gülen, Hakan Fidan'ın kendisini iki kez ziyaret ettiğini söyledi. Gülen, aynı röportajda ''Adil Öksüz birkaç sene önce buraya geldi. Daha sonra medyada benimle fotoğrafını gördüm. Yüzlerce insan benimle fotoğraf çektiriyor'' dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, bugün saat 15:00'da Genel Merkez'de basın toplantısı yapacak ve MYK gündemini kamuoyu ile paylaşacak.
Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde, İlçe Başkanı Vedat Bayraktar ve yönetim kurulu üyelerinin de aralarında bulunduğu 200 kişi, MHP'den istifa etti.
Sinan Oğan'ın MHP'den ihracına yönelik yaptığı itiraz kesin olarak reddedildiği bildirildi.
İstanbul’da yaşanan ve afet diye nitelendirilen sel felaketinin 150-200 milyon TL’lik sigortalı hasara neden olacağı tahmin ediliyor.
Çin'de kadınları 2. el otomobillerle kıyaslayan Audi şirketinin reklamı cinsiyetçi bulundu. Sosyal medyada boykot çağrısı yapıldı.
FETÖ'nün yargı yapılanmasına yönelik soruşturma sürecinde, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak örgüt hakkında bilgiler veren tutuklu eski savcı Turhan Turunç ilk duruşmada tahliye edildi.
Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gidiyor, Erdoğan saat 12.00'da Yıldırım'ı kabul edecek.
İçtüzük değişikliği görüşmelerinde CHP’liler, MHP’yi AKP ile birlikte muhalefetin sesini kısmakla suçladı.