Rusya'nın doğu bölgesinde 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Sosyal medya paylaşımları nedeniyle tutuklanan Ahmet Şık’la ilgili bir dosyada Anadolu Ajansı muhabiri K.K’nın, Şık’ı Twitter hesabındaki mesajlarından dolayı ihbar ettiğine ilişkin resmi tutanaklar olduğu ortaya çıktı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 16 Nisan'da yapılacak Anayasa değişikliği referandumunda neden #Hayır dediklerini bugün Kayseri'de anlatacak...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İsviçre'de açılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan pankarta yönelik,'Doğru değil asla, Pankartı açanlara da karşıyız. Kimse bu ülkenin Cumhurbaşkanı'nı tehdit edemez.'
Hrant Dink cinayeti soruşturması kapsamında gözaltına alınan, aralarında gazeteci, emniyet ve jandarma görevlilerinin de bulunduğu 8 şüpheli, tutuklandı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk canlı yayınında Doğan TV Ankara temsilcisi Hakan Çelik ile Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtlıyor.
Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın Rıza Sarraf soruşturması kapsamında gözaltına alındığı belirtildi.
Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam Ankara'da 21.00'da CNN TÜRK'te canlı 'Kılıçdaroğlu ile Özel' programının konuğu olacak...
Çok sayıda demokratik kitle örgütünün başkan ve yöneticileri ile gazeteciler, yazarlar ve hukukçular bir açıklama yayınlayarak 'Cumhuriyetin idam fermanına hayır' bildirisi yayınladı.
Kılıçdaroğlu, parlamenter sistemden vazgeçildiğini ifade ederek; 'Bunun partilerle alakası var mı? Hayır. Şahıslarla ilgisi var mı? Hayır. Bu bir rejim değişikliğidir. Demokratik parlamenter sistemden vazgeçiyoruz, otoriter tek adam yönetimine geçiyoruz'
Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, ''Kabinde cihaz yasağı ile ilgili olarak bugün teknik bir ekip İngiltere'ye gidecek. İngiltere'nin yasağı kısa sürede kaldıracağını düşünüyoruz. ABD ile olan görüşmeler uzun soluklu olabilir'' dedi.
Küresel Finans Merkezleri Endeksi raporuna göre, İstanbul, politik belirsizlik ve süregelen anlaşmazlıkların güveni etkilediği gerekçesiyle, geçen yıla göre 21 basamak gerileyip 66. sıraya geldi.
Hakkari’de PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Astsubay Başçavuş 33 yaşındaki Gökhan Altınalana, memleketi Niğde’de son yolculuğuna uğurlandı.
Türkiye Perakendeciler Federasyon (TPF) Başkanı Mustafa Altunbilek, marketlerde naylon poşet kullanımının yılbaşında son bulacağını açıkladı.
YGS sınav sonuçları, Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından adaylarla paylaşıldı. Üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerinde eğitimlerine devam etmek isteyen adaylar sınav puanlarını ÖSYM AİS sayfası üzerinden öğrenilebilecek.
Hrant Dink'in katili Ogün Samast'ın Samsun emniyetinde çekilen fotoğraflarıyla ilgili gözaltına alınan 8 şüpheli, 'silahlı terör örgütüne üye olma' ve 'anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs' suçlarından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi
Moskova'da bulunan İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, Rusya'nın İran'a ait askeri üslerini, Suriye'deki cihatçılarla mücadele için ''gerekli oldukça'' kullanabileceği açıklandı.
'Nitelikli dolandırıcılık' suçundan 2 bin 443 yıla kadar hapsi istenen ve cezaevinde bulunan Fadıl Akgündüz tahliye edildi.
Kuzey İrlanda’daki Coca Cola fabrikasına getirilen teneke kutularda insan dışkısı bulundu. Üretici firma da göçmenlerin uzun süre yolculuk yapmaları nedeniyle kutuları kullanmak zorunda kaldıklarını belirtti.
Tiyatrocu Julide Kural, kapatılan Özgür Gündem gazetesinde bir günlük nöbetçi genel yayın yönetmenliği yaptığı için yargılandığı davada 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.