Ünlü İngiliz fizikçi Stephen Hawking mekanik sesini değiştirmeye hazır olduğunu açıkladı. Hawking'in bu açıklamasının ardından bilim insanının yeni sesi olmak isteyen ünlü isimlerden açıklamalar geldi.
Serbest piyasada 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 146,20 lira, çeyrek altın ise 240 lira oldu.
Darbe girişiminden yargılanan Hava Harp Okulu öğrencileri: 5 gün ellerimiz kelepçeli spor salonunda yatırıldık. Cezaevlerinde olağanüstü koşullarda kaldık. Bunları hak etmediğimizi düşünüyorum.
Son zamanlarda ele geçirilen yasadışı av ve tompalı silah türü tabancalara en sonuncusu Bayrampaşa'da sünnet kıyafeti satan bir işyerine yapılan baskında 130 kaçak pompalı tüfek, 30 kaçak tabanca eklendi.
Kuzey Ormanları Savunması, 12 Nisan'da Kadıköy Sahne'de dayanışma gecesi düzenliyor.
Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, Hakan Şükür ve Arif Erdem’in ihraç edilmesinin asıl nedeninin FETÖ’yle olan bağlantıları olduğunu belirtti.
Başbakan Binali Yıldırım, Almanya başta olmak üzere Hollanda ve diğer birçok Avrupa Birliği ülkesinin Türkiye'nin iç işlerine karıştığını belirterek "Avrupa Birliği sizi uyarıyorum. İç işlerimize karışmayın, işinize bakın" dedi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in birinci derece doğal SİT alanı Papazın Bağı’na yönelik planları mahkemeye takıldı.
CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Sözcü'den Nil Soysal'a referandum, diş politika ve ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Dünya’da ve Türkiye’de eşi benzeri olmayan, her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği Peribacaları, Nevşehir’in Göreme beldesinde yapılan otel çalışmaları nedeniyle adeta yok ediliyor.
Okmeydanı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ndeki hasta yoğunluğuyla ilgili olarak medyaya '24 saatte 300 hastaya bakıyorlar' demeci veren diş hekimi Tülün Çelik’e önce kınama cezası verildi, Çelik sonra da Esenlere'e sürgün edildi.
Sertab Erener, bu yıl içinde Sezen Aksu, Göksel, Levent Yüksel gibi önemli isimlerle düet yapacağı ''Best of'' albümünü piyasaya süreceğini açıkladı.
İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen Moleküler Kanser Zirvesi'nde 30'a yakın bilim insanı kişiselleştirilmiş kanser tedavisini tartıştı ve kanser tedavisinde kullanılacak ilk yerli kanser ilacının yolda olduğunun müjdesi verildi.
Yılmaz Özdil: Eskiden insanların haberi olmuyordu. 'PKK ile görüşen şerefsizdir' dedikten 1,5 sene sonra bunun olduğu ortaya çıktı. Bunun gizli kalacağına inanıyor olması Tayyip Erdoğan'ın başka bir zihin dünyasında bloke edildiğini gösteriyor.
Denizli Devlet Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Saadet Avunduk, günlük tuz tüketiminin en fazla 5 gram olması gerektiği uyarısını yaptı.
Şanlıurfa'da, 25 yaşında emklakçılık yapan Halil Kaytan, üzerinde Osmanlı arması, 3 hilal ve askeri üniforma giydirilmiş fotoğrafının yer aldığı pankartla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a refrandumda destek verdiğini belirtti.
CHP'nin 'Hayır' çadırına giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çadırda bulunanlarla tartışarak, ''Genel Başkanınız yalancı'' dedi.
Sakarya'da Afgan uyruklu ailenin yaşadığı evde yangın çıkarken 3 çocuk yanarak öldü.
Adalet Bakanı Bozdağ, 'Alman gazeteleri, Almanca, Türkçe attıkları manşetlerle Türkiye'deki halk oylamasından 'hayır' sonucu çıkması için büyük bir çaba içerisindeler.' dedi.
MHP'den ihraç edilen Sinan Oğan, 'Hayır'ı anlatmak için gittiği Yozgat'ta saldırıya uğramıştı. Ses bombalarının patladığı, sopalı saldırının ardından Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'tan skandal açıklama geldi. Yurtnaç, saldırı için 'demokratik hak' dedi.
20. Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri’ni kazananlar belli oldu. Bu yılki törende üç adet jüri özel ödülü verilecek.