Balıkesir'de, Ayvalık'ın köylerini ziyaret eden bir grup Atatürkçü Düşünce Derneği yönetici ve üyesi, AKP'li seçmenin ağırlıkta olduğu Çamoba köyüne girdikleri sırada, cami hoparlöründen 'Köye yabancılar geldi kapınızı açmayın' anonsunu işittiler.
Suriye'de "muhalif" gruplar ve Batı medyası, Suriye ordusunun İdlib'de kimyasal silah kullandığını iddia ederken, Lübnanlı bir gazeteci ordunun Han Şeyhun'da kimyasal deposunu vurduğunu söyledi.
İzmir'de referanduma yönelik 'hayır' çalışması yapan üç genç gözaltına alındı. Gençler, Kabahatler Kanunu kapsamında 109'ar lira para cezası kesilip serbest bırakıldı.
AKP Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin, Ortaca İlçesi’ndeki bir kahve toplantısında 'Türk erkeğinin kıllısı Hz. Ali’ye, kadının kıllısı da ayıya benzermiş' dedi. Mete gelen tepkiler üzerine, sözlerine açıklık getirdi.
Darbe girişimine ilişkin aralarında Malatya'da dönemin 2'nci Ordu Komutanı Adem Huduti ile 7'nci Ana Jet Üssü Komutanı Tuğgeneral Emin Ayık’ın da bulunduğu 26'sı tutuklu 76 sanığın yargılandığı davanın ikinci duruşmasında ikinci oturum başladı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, turizm sektörünün zor günler geçirdiğini, Avrupa ile yürütülen 'referandum endeksli gerilim politikasının' turizmdeki sıkıntıyı daha da büyüttüğünü belirtti.
Tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş, ''Cesaret bulaşıcıdır. Kürt, Türk, Alevi, Sünni, AK Partili, CHP'li, MHP'li ve HDP'li demeden el ele verip cesareti birbirimize bulaştıralım. Emin olun ki, iyilik kazanacak, hepimiz kazanacağız'' dedi.
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü’nden Dr. Yavuz Dizdar, son dönemde artan kanser vakalarında endüstriyel yoğurdun etkisinin ilk sırada olduğunu söyledi.
İspanya Yüksek Mahkemesi, yaptığı bir açıklamayla Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın amcası ve eski Suriye Devlet Başkanı yardımcısı Rıfat Esad'a İspanya'nın güneyindeki yasadışı gruplara kara para akladığı gerekçesiyle soruşturma başlattığını duyurdu.
29 yıllık antrenörlük kariyerine tam 20 kupa sığdıran ve basketbol tarihinde ülkemize Avrupa Kupası kazandıran ilk teknik adam olarak tarihe geçen Aydın Örs'ün isminin kapalı spor salonuna verileceği açıklandı.
Rusya'nın St. Petersburg şehrinde gerçekleştirilen ve 14 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının bir intihar eylemi olduğu açıklandı.
Kalp krizi nedeniyle önceki gün hayatını kaybeden Türk sinemasının 'Güdük Necmi'si Halit Akçatepe'nin kızı Ebru Akçatepe babasının son günlerini anlattı.
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi'nin mart ayı işçi sağlığı ve iş güvenliği raporu yayımlandı. Buna göre, mart ayında en az 148, yılın ilk üç ayında ise en az 441 işçinin yaşamını yitirdiğini açıkladı
AKP’nin kurucularından Fatma Bostan Ünsal, iktidarın bugünkü politikalarını eleştirerek, '28 Şubat döneminde iyi kötü savunmamızı yapabiliyorduk, bugün o da yapılamıyor' dedi.
Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Başhekim Doç. Dr. Karakurt, Türkiye'de her beş kişiden birinde görülen KOA Hastalığı olanlarla, astımlı yetişkinlerin, baharın ilk aylarında daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Ar-Ge Birimi, dört kişilik bir ailenin dengeli ve sağlıklı beslenmesi için tüketmesi gereken gıda miktarlarını dikkate alarak açlık sınırı ile yoksulluk sınırı araştırmasının bu yıl mart ayına ilişkin sonuçlarını açıkladı.
Deniz Baykal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ergenekon davası için 'Ben bu davanın savcısıyım' dediğini hatırlatarak, '1 Mart'ta da 90 bin ABD askerini Güneydoğu'ya yerleştirecek olan sen değil miydin? Şimdi bana bütün yetkileri verin diyor' dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Merhum Türkeş Bey Türkiye Cumhuriyeti'ne evet dedi. Biz de bugün evet diyoruz, kurucu genel başkanımızın sözünü sahiplenip kararlıca seslendiriyoruz'' dedi.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, referandum çalışmalarını sürdürdüğü Ulukışla ilçesine bağlı köylerde yaptığı açıklamada, Türkiye’de işsizliğin yüzde12’yi çıktığını, genç işsizlik oranının da yüzde 23’e ulaştığını belirtti.
CHP Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla avukatlık mesleğinde yaşanan dönüşüme ilişkin bir rapor hazırladı.
İspanya 3. Futbol Ligi’nde Barcelona’nın B takımına 12-0 yenilen Valencia kentinin takımı Eldense, mağlubiyetten sonra sportif faaliyetlere ara verme kararı alırken, konuyla ilgili şike soruşturması açıldı.