Soçi’deki uçak kazasının ardından Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu ilk yurtdışı konserini Türkiye’de verecek.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, uzun süren sessizliğini Kerkük'te resmi binalara Kürdistan bayrağı asılmasının Irak'taki ulusal birliği tehdit edeceğini ifade etti.
Bahçeli'ye seslenen Akşener, ''Önce masum bir 'Evet' kampanyasına destek sandık. Ama karşılığında Kerkük'ü vermişler. Ey Bahçeli hani Kerkük Türktü ne oldu? Bununla ilgili bir şey diyecek misin?'' dedi.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'un Türkiye ziyareti öncesinde ABD, Türkiye'ye seyahat uyarısında bulundu.
Güne 3.65 liranın üzerinde başlayan dolar 3.6605 lirayı görürken, dün akşam 3.9640 lirayı gören euro da günün ilk işlemlerinde 3.96 liraya çıktı.
Anayasa hukukçusu Prof. Dr. İbrahim Kabaoğlu’na göre anayasa hukukunda yenileme ile fesih arasında fark yok. Ama anayasacılar Meclis’i kapatıp 30 yıl açmayan 2. Abdulhamit’e tepki olarak 'fesih' sözcüğünü kullanmıyor.
Rusya'nın doğu bölgesinde 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, Can Ataklı'nın Halk Tv'deki Yazıişleri programının konuğu oluyor.
Halkbank’ın Uluslararası Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, İran’a yönelik ABD yaptırımlarını delmek ve bankacılık sahtekârlığı yaptığı gerekçesiyle New York’ta FBI’ın talebiyle tutuklandı.
İzmir'in Buca ilçesinde bir otomobilde meydana gelen patlamada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Polis olayla ilgili inceleme yaparken, yakındaki bir çöp konteynerinde de patlama meydana geldi.
Tarafsız yayıncılık yapması gereken devlet televizyonu referandumda ‘hayır’ diyecekleri yok sayıyor.
Sosyal medya paylaşımları nedeniyle tutuklanan Ahmet Şık’la ilgili bir dosyada Anadolu Ajansı muhabiri K.K’nın, Şık’ı Twitter hesabındaki mesajlarından dolayı ihbar ettiğine ilişkin resmi tutanaklar olduğu ortaya çıktı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 16 Nisan'da yapılacak Anayasa değişikliği referandumunda neden #Hayır dediklerini bugün Kayseri'de anlatacak...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İsviçre'de açılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan pankarta yönelik,'Doğru değil asla, Pankartı açanlara da karşıyız. Kimse bu ülkenin Cumhurbaşkanı'nı tehdit edemez.'
Hrant Dink cinayeti soruşturması kapsamında gözaltına alınan, aralarında gazeteci, emniyet ve jandarma görevlilerinin de bulunduğu 8 şüpheli, tutuklandı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk canlı yayınında Doğan TV Ankara temsilcisi Hakan Çelik ile Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtlıyor.
Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın Rıza Sarraf soruşturması kapsamında gözaltına alındığı belirtildi.
Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam Ankara'da 21.00'da CNN TÜRK'te canlı 'Kılıçdaroğlu ile Özel' programının konuğu olacak...
Çok sayıda demokratik kitle örgütünün başkan ve yöneticileri ile gazeteciler, yazarlar ve hukukçular bir açıklama yayınlayarak 'Cumhuriyetin idam fermanına hayır' bildirisi yayınladı.
Kılıçdaroğlu, parlamenter sistemden vazgeçildiğini ifade ederek; 'Bunun partilerle alakası var mı? Hayır. Şahıslarla ilgisi var mı? Hayır. Bu bir rejim değişikliğidir. Demokratik parlamenter sistemden vazgeçiyoruz, otoriter tek adam yönetimine geçiyoruz'