Irak'ta 5 bine yakın Kürdün öldürüldüğü, on binlercesinin de yaralandığı Halepçe Katliamı'nın üzerinden 29 yıl geçti.
Yılbaşı gecesi sosyal medya hesabından, Türkiye ve Türk halkına hakaret içerikli video yayınladığı için, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek suçundan yargılanan Barbaros Şansal, ''Kamuya yararlı bir işte gönüllü olarak çalışmayı kabul ederim'' dedi.
CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke, Boğaziçi Üniversitesi'nde yapılacak olan panelinin iptal edilmesi üzerine açıklama yaptı. Böke, 'Üniversite ile buluşmamızı kimse engelleyemez. Gençler neredeyse, hocalar neredeyse üniversite orasıdır' dedi.
CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na verdiği soru önergesinde Bağ-Kur’da yolsuzluk yapıldığı iddiasını gündeme taşıdı.
CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, TÜİK'in açıkladığı Aralık 2016 dönemi 'Hanehalkı İşgücü Araştırması' sonuçları hakkında basın açıklaması yaptı.
Financial Times gazetesi, Türkiye'nin Hollanda ve Almanya ile yaşadığı siyasi kriz ile ilgili ''AB ile yaşanan gerilim Erdoğan için bir lütuf oldu'' diye yazdı.
KHK'larla ihraç edilen Nuriye Gülmen, Semih Özakça, Acun Karadağ ve Veli Saçılık'ın işlerini geri almak için Ankara Yüksel Caddesi'ndeki oturma eylemi 127 günü geride bırakırken, Gülmen ve Özakça'nın gözaltında başlattıkları açlık grevi ise 8. gününde.
Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, 14 Mart Tıp Bayramı’nı hayat kurtaran sağlık çalışanları ile birlikte kutluyor.
15 Temmuz darbe girişimi, meclisin bombalanması, onlarca kişinin katledildiği hatırlatılarak Gülen grubunu terör örgütü olarak görüp görmediği sorulan Yılmazer, Gülen gurubunu terör örgütü olarak görmediğini söyledi.
CHP Adana il Başkanı Ayhan Barut, kıdem tazminatının fona devredilmesinin emekçilerin kazanılmış hakkını ortadan kaldıracağını söyledi.
Başbakan Binali Yıldırım, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağına iniş izin vermemesi üzerine başlayan krizle ilgili 'Bu zorbalık, bu yasakçı zihniyet Avrupa için kara bir lekedir.' dedi.
Fransa'nın Güneyindeki Grasse kasabasında bir okulda ateş açıldı, yaralılar var. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.
CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen YGS'ye ilişkin kamuoyuna yansıyan iddiaları meclise taşıdı.
9 yaşındaki kız çocuğu okulda aldığı eğitim sayesinde mahalle bakkalının kendisini taciz ettiğinin farkına vardı. Mağdur kız verdiği ifadede ‘Daha önce yanlış olduğunu anlamadım’ dedi.
Başbakan Binali Yıldırım'ın, ziyareti Hollanda ile krize yol açan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'yı ''Ben gidilmeyecek demedim mi?'' diye azarladığı öne sürüldü.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, evlilik programlarının tamamen yayından kaldırılmasıyla ilgili sona gelindiğini açıkladı.
AKP, referandum sürecinde 5 ayrı kamuoyu araştırma şirketiyle çalışıyor. Daha önce 4 olan şirket sayısını 5’e çıkaran AKP, anayasa değişikliği teklifine hayır diyen MHP tabanı ile kendi kararsız seçmenine, 'Niye hayır' diye sordu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, ortaokul öğrencilerinin dernek, vakıflar ve şahısların açtığı özel yurtlarda kalmasının önünü açacak yeni yönetmelikle ilgili sert tepki gösterdi.
MHP İstanbul teşkilatında görev yapmış tam 139 ilçe başkanı referandumda 'hayır' diyeceklerini açıkladı.
Uluslararası Para Fonu'nun (IMF) Paris bürosuna postayla gönderilen mektuba yerleştirilmiş patlayıcı infilak etti.
Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK), beklendiği gibi politika faizini yüzde 8.0'de sabit tuttu ve geç likidite penceresi uygulaması çerçevesinde borç verme faizini 0.75 puan artışla yüzde 11.75'e yükseltti.