CHP Gazipaşa eski ilçe başkanı Bülent Koçabaş Cumhuriyet Halk Partisinden ihraç edilmesi nedeniyle bir açıklama yaptı...
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 'Kürtler ile Türkler arasında yükselen gerilimin etnik bir savaşa dönüşebileceği' uyarısı yaparak, 'Türkiye'de huzur, barış olmadan Suriye'de barıştan söz etmek mümkün değil' dedi.
Ramazan ayında dişlerin yeni bir fırça ile macunsuz şekilde temizlenmesi halinde ağız kokusunun yüzde 90 oranında azalabileceği bildirildi.
İzmir'de yakalanan Atalay Filiz emniyetteki ifadesinde Fatma Kayıkci'yi kimliğini tespit ettiğini düşündüğü için öldürdüğünü söyledi.
Amerika'da eşcinsellerin gittiği bir gece kulübüne saldırarak 50 kişinin ölümüne neden olan ABD vatandaşı Omar Mateen'in 2013'ten bu yana FBI'ın takibinde olan bir isim olduğu ortaya çıktı.
Gazeteci-yazar Levent Gültekin, Erdoğan'ın kendisini ziyarete giden bir bürokrata yapacaklarını anlattığında bürokratın ‘Bu dediklerinin yarısını yap, iç savaş çıkar bu ülkede' sözlerine Erdoğan'ın 'Çıksın, ezer geçeriz' dediğini aktardı.
Uluslararası enformasyon, analiz ve danışmanlık şirketi IHS, 2035 yılına kadar dünya genelinde 76 milyon sürücüsüz aracın yollarda olmasının tahmin edildiğini açıkladı.
Eski cumhurbaşkanları, başbakanlar Sosyalist Enternasyonal çatısı altında buluşarak dünya ekonomisindeki eşitsizliğe son vermek için küresel bir eylem planı hazırlığına girişti.
İngiliz Daily Mail gazetesi, Amerika'da bir gece kulübüne düzenlenen ve 50 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili 'Sapkın eşcinsellerin gittiği barda ölü sayısı 50'ye çıktı' ifadelerini kullanan Yeni Akit gazetesinin haberine yer verdi.
Vezneciler'de geçtiğimiz hafta terör saldırısının gerçekleştiği Şehzadebaşı Caddesi üzerindeki şüpheli paket sebebiyle cadde trafiğe kapatıldı.
CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, AVM’lerde , Marketlerde ve Mağazalarda çalışmakta olan vatandaşlarımızın yaşamakta oldukları sorunların araştırılması için meclis araştırması komisyonu kurulmasını teklif etti.
Alevi dernekleri tarafından Adana'nın Pozantı ilçesinde düzenlenen piknik, bir grup gericinin provokasyonuna uğradı.
Adana'da, İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığı'nda görevli itfaiye şefi ABD'li Thaddeus Mithcheel Borowicz, evinin bahçesinde ölü bulundu.
CHP Eskişehir Milletvekili ve Eğitim Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer, 2016 rakamlarına göre Türkiye’de çocuk işçi sayısının 1 milyona ulaştığına dikkat çekti.
Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, önceki gün Bağcılar’da bir aileye iftar ziyaretinde bulundu. Masaya kurulan iftar sofrasının iftar saatinde yer masasına alınması 'Emine Erdoğan’dan ramazan şovu' yorumlarına yol açtı.
Tolga Tanış; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muhammed Ali'nin cenazesine katılmak için gittiği Louisville'de yaşananlar, sanırım Türkiye'nin dünyadaki yerine dair süren tartışmalar açısından fikir verici nitelikteydi.
Ensar Vakfı’ndaki çocuk istismarının ardından Karaman yine bir skandalla gündemde. Bir velinin şikâyetiyle Yunus Emre Kültür Vakfı’na bağlı Cedit Yurdu’nda çocukların şiddet gördüğü ortaya çıktı.
A Milli Takımı, EURO 2016 D Grubu'ndaki ilk maçında Hırvatistan'a 1-0 mağlup oldu.
Eski Şanlıurfa Belediye Başkanı ve Halkın Emek Partisi'nin (HEP) eski genel başkanı Feridun Yazar (72), hayatını kaybetti. Akciğer kanseri nedeniyle Ankara Güven Hastanesi'nde tedavi gören Yazar, dün Sabah yaşamını yitirdi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Tokyo metrosunda uygulanan 'kadınlara özel vagon' uygulamasına ilişkin bir anket çalışması başlattı.
Terör örgütü IŞİD, Ebubekir el-Bağdadi'nin koalisyon uçaklarının saldırısında öldüğünü duyurdu. Bağdadi'nin Rakka'da öldüğü öne sürülürken koalisyon güçleri iddiaya ilişkin bir açıklama yapmadı.