Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam sosyal medya hesabından, “Bay Kemal’in Tahtası! Evet yatırım parası da var, projelerimiz de var.
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Etimesgut Turkuaz Küme Evleri’nde düzenlediği Temel Atma ve Proje Tanıtım Törenine katıldı.
CHP Sözcüsü Öztrak; Kurulumuzun gündeminde, seçim sathı mailinde yaptığımız çalışmalar ve milletimizin tertemiz oylarına halel gelmemesi için, sandık güvenliğiyle ilgili hazırlıklarımızın değerlendirilmesi vardı.
Caz müziğin önemli isimlerinden piyanist Ahmad Jamal, 92 yaşında hayatını kaybetti. Jamal, prostat kanseri nedeniyle öldü.
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin 300 milyar dolar nasıl gelecek? sözleri üzerinden Erdoğan'a çattı.
HDP'nin Tutuklu Eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi; enflasyonu % 2 yap; sana söz, ben kendimi hapiste tutacağım.
Murat Ağırel; Ne diyelim birlikte açılıştan açılışa koşan “öz milliyetçi” BBP Genel Başkanı Destici ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, HÜDA PAR genel başkanı ile çarşıları pazar ola.
Melih Aşık; Sonraları Atatürk’ün ağzından duyulan: “Köylü milletin efendisidir” sözü bir seçim vaadi değil bir temel siyasettir.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs çalışmalarına Afyonkarahisar'da miting Eskişehir Toplu Açılış Törenine katılarak devam edecek.
Şükran Soner; Biz sandığa gidecek seçmenler olarak bayram sonrası günlerde daha büyük bir açlık tablosu ile yüzleşmeye razı olacak mıyız?
Orhan Bursalı; Bu bilinçli veya kısmen de cehaletten yaratılan tuzakların tümü birden ülkeyi ekonomik olarak tam çökertti. Ülkeyi tarihinde görülmemiş bir girdaba sürükledi.
Can Ataklı; Millet İttifakı 364 Cumhur İttifakı 236.
CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Belediyesi Kadir Gecesi İftarına Katıldı.
Resmi Gazete'de yayımlanan 18 Nisan 2023 Salı yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
CHP Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu açılışta yaptığı konuşmada; Biz herkesin; arzu ettiği yerde, ibadethanede ve tertemiz bir ortamda ibadet etmesini gönülden arzu ederiz. Herkesin inancına saygı duyarız.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Geleneksel Büyük Üsküdar İftarı'nda yaptığı konuşmada, “Bayrama kadar Hatay hariç diğer illerimizdeki tüm enkazı kaldırmayı hedefliyoruz” dedi.
CHP Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, İstanbul Çatalca’da Süt Sığır Yemi Dağıtımı ve Halk Buluşması’na Katıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ümraniye’de İstanbul Finans Merkezi Açılış Töreni’ne katıldı.
YSK, 14 Mayıs'ta yapılacak 13. Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi'nde yurt içi ve yurt dışında toplam 64 milyon 113 bin 941 seçmenin oy kullanacağını açıkladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu: “Üç Beş Oy İçin Kardeşliğe Kimsenin Zarar Vermesine İzin Vermeyeceğim.”
Orhan Bursalı; Yani parayı nasıl ve nereye harcayacağınızla ilgili ve size emanet edilen paranın namusu ile ilgili bir meseledir, kaynak aynı zamanda!