Antalya'da Muratpaşa Belediyesi'nin yaşlıevi üyesi kadınlar, siyah giydi, tek ses olarak 'Torunuma dokunma' diye haykırdı.
İzmir'in Buca İlçesi'nde, emekli 62 yaşındaki A.İ., iddiaya göre bir süredir gönül ilişkisi yaşadığı 47 yaşındaki Nermin Akçay'ı henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada bıçakladı.
Elazığ Valiliği, terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar nedeniyle 4 ilçesindeki toplam 13 bölgede 'geçici askeri güvenlik bölgesi' ilan edildiğini duyurdu.
Bolu’da polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonunda gözaltına alınan 10 kişiden 4’ü serbest bırakıldı. Aralarında şarkıcı Dilber Ay’ın kardeşi Hüseyin B.'nin de bulunduğu 6 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.
Erzurum’da görülen cinsel istismar davasında, kızı 3 kez bekaret testine gönderilen baba, mahkeme heyetine isyan etti.
Ankara Emniyet Müdür Vekili Ahmet Hakan Arıkan, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne dilekçe ile başvurarak merkeze atama istedi.
CHP lideri Kılıçdaroğlu partisinin Kadınlar Günü programında kadınlara seslendi: Seçme ve seçilme hakkını bu parti verdiyse bu partiye çok daha ilgi göstermeniz gerekiyor.
Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, İzmir'de yapılan Türkiye- Yunanistan 4. Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantısında bir araya geldi.
İstanbul'un 3. köprüsünün geçiş ücretleri 3 dolar ile 15 dolar arasında değişecek.
Demirtaş'tan Avrupalı sosyalistlere mesaj: Artık yarım ağız Türkiye’de çatışmaların durması çağrısı yapmak yetmiyor. AB’nin artık taşın altına elini koyması lazım.
AKP'ye yakın iş adamı Mehmet Cengiz'e ait Cengiz İnşaat'ın 400 milyon lirayı aşan vergi borcunun silindiğine dair Uzlaşma Komisyonu belgesi doğrulandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Metal Sendikası Kadın İşçiler 21'inci Büyük Kurultayı'nda konuştu: Kadına en büyük zararı, hayatı ekonomik özgürlük parantezine mahkum eden anlayış vermiştir.
Suriye tarafından ateşlenen 5 roket mermisi Kilis’e düştü. Bir kişi öldü.
Fransa Cumhurbaşkanı Hollande Mülteci Zirvesi sonrası müjde diye duyurulan vizesiz dolaşım hakkı için yerine getirilmesi gereken 72 kriter olduğunu söyledi.
Ahmet Davutoğlu, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile yapacağı görüşme öncesinde İzmir'de protesto edildi.
Kadın Erkek Eşitliği Derneği Başkanı Berrin Gürçay Dilekçi, ‘İktidar 1 Mayıs’lardan sonra 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamalarından da korkuyor’ dedi.
BirGün Gazetesi yazarı Barış İnce’ye cumhurbaşkanına hakaretten 21 ay hapis cezası verildi.
Kadına şiddet her geçen gün artarken bugün bir kadın daha sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
Şırnak'ın sokağa çıkma yasağı süren İdil İlçesi'nde dün gece çıkan çatışmalarda 2 uzman çavuş yaralandı.
Erdoğan’ın tepki gösterdiği ‘Sana ne’ afişleri için Karşıyaka Belediye Başkanı’ndan açıklama geldi.
Emine Erdoğan, geçtiğimiz günlerde cumhuriyeti hedef alarak yaptığı ‘90 yıllık enkazı kaldırdık’ açıklamasının çarpıtıldığını söyledi.