CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 24 Şubat Çarşamba bugün saat 12.45'de Ankara'da 29 kişinin öldüğü terör saldırısının düzenlendiği noktaya kırmızı karanfil koyacak.
İran'ın yeni Ankara Büyükelçisi Mouhammad Ebrahim Taherian Fard, bugün Türkiye'ye gelerek görevine başladı.
Ankara'daki 29 kişinin yaşamını yitirdiği teröre saldırısında canlı bombanın kimliğinin Abdülbaki Sömer olduğu duyuruldu.
Sultanahmet'te 12 Ocak'ta düzenlenen terör saldırısında yaralananlardan biri daha hayatını kaybetti. Saldırıda ölen Alman turistlerin sayısı 12'ye yükseldi.
CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Heybeliada’da 40 küsur yıl halk kütüphanesi olarak hizmet vermiş tarihi Triandafilidis Köşkü’nü, Meclis gündemine taşıdı.
IŞİD sanığı Halis Bayancuk, ‘Demokrasilerde egemenlik halka aittir. Bir Müslüman olarak demokrasiyi asla bu hali ile benimsemem mümkün değil’ dedi
İzmir’in Kemalpaşa İlçesi’nde akşam saatlerinde Jandarma Karakol Komutanlığı’na teröristler roketatarla saldırdı.
AİHM, eşi tarafından öldürülen Selma Civek'i koruyamayan Türkiye'yi tazminat ödemeye mahkum etti
CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Manisa’da toplu taşıma ücretlerine yapılan zammın halkı canından bezdirdiğini belirterek zammın geri alınmasına olanak sağlayacak kanun teklifini Meclis başkanlığına verdi.
Kanada’da 26 kadını öldürmekle suçlanan Robert Pickton'ın, anılarını yazdığı kitabın satışı tepki üzerine durduruldu
CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, kamuoyunda 'Analık Borçlanması' olarak da bilinen düzenlemenin sigortalı olmadan önce doğum yapan kadınları da kapsayacak şekilde düzeltilmesi gerektiğini belirtti.
ABD'li çikolata devi Mars, Mars, Snickers ve Milky Way mini çikolatasını içlerinden plastik parçaları çıkması üzerine toplatma kararı aldı
Batık İmar Bankası ile ilgili davada rekor bir rakam çıktı
Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Onur Yürüyüşü’ne katılacağını açıkladı. Ülke tarihinde ilk kez bir başbakan yürüyüşe katılacak.
CHP Belçika Birliği’nin Brüksel'deki kongresinde Divan Başkanlığını üstlenen CHP PM üyesi ve Eskişehir milletvekili Prof.Dr. Gaye Usluer yaptığı konuşmada hükümeti ağır bir dille eleştirdi.
İstanbul Barosu’ndan Cerattepe eylemlerine destek geldi
Meclis çalışmaları dışında tüm vaktini Kocaeli'de geçiren CHP Kocaeli Milletvekili ve PM üyesi Haydar Akar, vatandaşlarla bir araya geliyor.
Bakan Eroğlu, Cerattepe için, 'Madenin çevreye zarar vereceği iddiası yalan. Geri adım atmayacağız' dedi
Ankara'da 29 kişinin öldüğü saldırıyı üstlenen TAK'ın ismini açıkladığı Abdulbaki Sömer’in Van’daki taziyesi devam ederken, polis ekipleri sabah erken saatlerde çeşitli adreslere eş zamanlı operasyon yaptı.
AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP’yi eleştireyim derken eleştiri konusu oldu
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Yeni Mahalle Kelveli Caddesi'nde yapımı tamamlanan Kapalı Yüzme Havuzu'nun açılışını gerçekleştirdi.