Fethullah Gülen'in 34 yıla kadar hapis istendi
Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak serbest bırakıldı.
Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, AKP Genel Merkezi'ne geldi.
Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's yayımladığı son raporda, Fed'in olası faiz artırımı gelişen ülkeler için volatilite anlamına geleceğini, Türkiye'nin de en riskli ülkelerden biri olduğunu söyledi.
CHP Ankara Milletvekili Murat Emir ve Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) basın toplantısı düzenledi.
TOBB öncülüğünde bugün Ankara'da bir araya gelecek olan yüz binler, son dönemde yaşanan terör olaylarına karşı büyük yürüyüş gerçekleştirecek.
Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası (EĞİTİM İŞ) okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselere başlayacak öğrencilerin okula başlangıç maliyetlerini araştırdı.
Beylikdüzü 4. Geleneksel Gaziantep Yemek, Sanat ve Kültür Günleri başlıyor.
HÜR Dava Partisi (Hüda-Par) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 1 Kasım’da yapılacak genel seçimlere, bağımsız veya herhangi bir parti ile yapılacak bir ittifakla bile olsa seçimlere girmeyeceğini açıkladı.
İstanbul'un Avcılar mevkiinde yer alan büyük liman Kumport Limanı satıldı.
Mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın yetkilileri, resmi bülten ve reklam amacıyla söz konusu platformu asla kullanmayacaklarını belirterek, böyle mesajların dikkate alınmamasını istedi.
Tunceli’de dün akşam başlatılan, havadan ve karadan sürdürülen operasyonda çok sayıda PKK’lının etkisiz hale getirildiği öğrenildi.
Şırnak Valisi: Cizre'de terör örgütünün kaybı 40-42...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adnan Menderes Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Fatih Kavaloğlu’na bir mesaj gönderdi.
Karşıyaka Belediyesi, Avrupa’nın birçok ülkesinde kutlanan ‘Hareketlilik Haftası’ kapsamında ‘Bisiklet Turu’ düzenledi.
HDP Osmanlı Ocakları'nın araştırılması hakkında Meclis Araştırması istedi.
Başbakan Davutoğlu kaymakam hakkında soruşturma talimatı verdiğini açıklarken Hatay Valiliği’nin ‘görüntülerin gizli çekildiğini’ iddia etmesi şaşkınlık yarattı.
CHP Edirne Milletvekili Doç.Dr. Okan Gaytancıoğlu ilçelerde yaptığı Türk Eğitim Sistemi'nin sorunlarıyla ilgili basın açıklamalarının yanı sıra, köy ziyaretlerine de devam ederek çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.
Türkiye'nin önde gelen toplumsal araştırma şirketlerinden KONDA, Facebook sayfası üzerinden bir virüs uyarısı yaptı.
2015-2016 eğitim öğretim dönemin başlamasına sayılı günler kala Dikili Belediyesi ilçe sınırlarında yer alan okulların fiziki eksikliklerini giderme çalışmalarına hız verdi.
Barcelona'nın, Rafinha'nın sakatlanması sonrası Arda Turan'ın ocaktan önce oynaması için FIFA'ya başvuracağı iddia edildi.