Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbi maçın biletleri yarın satışa çıkıyor.
Adnan Menderes Üniversitesinde 34 çiftle yapılan araştırmada, evlenme yaşının mutluluğu belirlediği ortaya kondu.
Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki hain saldırıda şehit düşen askerlerin cenazeleri toprağa verildi
İsveç'in güneyinde bulunan Oskarshamn kasabasındaki nükleer santralin bir reaktöründe yangın çıktı
Van'da meydana gelen deprem Diyarbakır, Şırnak, Siirt, Batman, Mardin ile Irak'ın kuzeyindeki Duhok ve çevre yerleşim birimlerinde de hissedildi
Kızılay Genel Başkanı Başdanışmanı Ahmet Mete Işıkara, bir programda depreme ilişkin açıklamalarda bulundu
Antalya'nın Alanya ilçesine kruvaziyerle 252 Fransız turist geldi.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesi tekerli sınır jandarma taburunda keşif yapan askerlerden 2'si mayın patlaması sonucu şehit oldu.
İtalyan "Corriere della Sera" gazetesinde, Türkiye'nin AB ilişkileri ve dış politikasına ilişkin değerlendirmeler yer aldı.
Erciş'in Çelebibağ beldesinin Belediye Başkanı Veysel Keser, bölgedeki yıkımın çok büyük olduğunu söyledi
Son dönemde artan terör olaylarını protesto için düzenlenen Teröre Lanet Yürüyüşü'nde binlerce kişi Anıtkabir'e yürüdü.
Kandilli Rasathanesi, Van'da meydana gelen ve ilk aşamada büyüklüğü 6,6 olarak açıklanan depremle ilgili rakamı revize etti. Büyüklük: 7,2
Deprem kuşağında yer alan Türkiye'de 1903'ten bu yana, bugün meydana gelen Van depremiyle birlikte toplam 28 büyük deprem felaketi yaşandı.
Kızılay Başkanı Ahmet Lütfi Akar, yaşanan depremle ilgili olarak 'İnşallah az hasarla atlatılır ama korkarım ki biraz fazla çıkacak' dedi
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Van'da meydana gelen deprem nedeniyle il merkezinde 10 bina, Erciş'te 25-30 bina ve bir öğrenci yurdunun yıkıldığını bildirdi.
Beşir Atalay, THY'nin 160 kişilik büyük bir uçağının malzeme ve gidecek personeli bölgeye götüreceğini belirterek, ''Her türlü imkanlarımız seferber oldu.
Bor alüminyum bileşiminden, çelikten daha sağlam ve hafif zırh üretildi. Bu yeni zırh, güvenlik güçlerine büyük kolaylık sağlayacak.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ), kentte yaşanan 7.2'lik depremin ardından eğitime bir hafta ara verildi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın 7,2 büyüklüğünde depremin meydana geldiği Van'a gidecek.
Van'da 7.3 paniği.. İletişim çöktü, yollar kapandı...
Kandilli Rasathanesi’nin 6.6 olarak açıkladığı Van Tabanlı’daki depremin büyüklüğünü ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi 7,6 olarak açıkladı.