Futbolda UEFA Avrupa Ligi 5. haftasında Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 25 Kasım Perşembe günü oynayacağı karşılaşmaları yönetecek hakemler belli oldu.
Eski istihbaratçı Enver Altaylı hakkında verilen 23 yıl 4 aylık hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanlarından Oktay Saral, muhalefeti “Hepinizin canı cehenneme!” ve “Müptezeller” sözleriyle hedef aldı.
HDP’nin eski eş başkanı Selahattin Demirtaş da Meclis’te temsil eden muhalefet partilerinin ortak miting düzenlemesini önerdi.
Mafya lideri Alaattin Çakıcı, artan döviz kuruna ve ekonomik tabloya tepki göstermek için Ankara ve İstanbul başta olmak üzere birçok ilde sokağa çıkan yurttaşları hedef gösterdi.
Sektör yetkilileri Benzin, motorin ve otogaza zam geleceğini duyurdu.
İstanbul Eczacı Odası Başkanı Pınar Şeker Özcan, eczanelerde 650’ye yakın ilacın bulunamadığı belirterek “Kanser, antidepresan, tansiyon, şeker gibi hayati önem taşıyan ilaçlar, şubat ayında ilaç kur fiyatına yapılacak zam nedeniyle bulunamazken ağrı kesici gibi ilaçlar ise planlama yeterince yapılamadığı için stoklarda bulunamıyor” dedi.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imara açılan İzmir’in Urla ilçesi Zeytineli Koyu’ndaki 40 bin metrekarelik denize sıfır Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ne ait arazinin 49 yıllığına Ensar Vakfı’na bedelsiz tahsis edildiği ortaya çıktı.
CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, İl sağlık müdürlükleri depolarında bekletilen 2.4 milyon doz aşının son kullanma tarihini doldurduğunu, Sayıştay’ın bu bulguyu Sağlık Bakanlığı raporunda sansürlediğini belirtti.
Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre bugün Trakya ile Şırnak, Hakkâri ve Mardin dışında kalan bütün bölgelerde yağış etkili olacak.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomide yaşanan olumsuz hareketlenmeler nedeniyle partisinin MYK'sını olağanüstü toplantıya çağırdı.
Can Ataklı; Faizleri önce devlet alacaklarından kaldırın.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, döviz kurlarında yaşanan artışla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
TSK, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde görev yapan Piyade Binbaşı Mete Yıldırım'ın meydana gelen silah kazası nedeniyle şehit olduğunu açıkladı.
23 Kasım'da Sağlık Bakanlığının resmi Türkiye güncel verileri paylaşıldı; Pandemi Koronavirüs Covid-19'dan bugün 208 toplamda 75.324 kişi hayatını kaybetti.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, görüşme sonrası CHP Genel Merkezinde ortak basın açıklaması yaptı.
Bugün bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu toplantı sonrası ortak basın açıklaması gerçekleştirecek.
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, döviz kurundaki artışın ve TL'nin değer kaybının spor kulüplerine olan yansımasına ilişkin açıklama yaptı.
Bügün yaşanan döviz krizinin ardından Ankara hareketlendi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, piyasalardaki gelişmeler üzerine, ekonomi kurmaylarını Genel Merkez'de toplantıya çağırdı. Yarınki programını iptal eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da saat 12.00'de MYK'yi toplayacak.
Yargıtay, evinin önünde üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'i canice katleden Özgür Arduç'a ‘canavarca hisle kasten öldürme’ suçundan verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını onadı.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile TL'deki değer kaybının hızlanmasının ardından bugün Ankara’da bir araya geldi.