loading
close
SON DAKİKALAR

Sosyal medyada Müyesser Yıldız için kampanya başladı

Sosyal medyada Müyesser Yıldız için kampanya başladı
Tarih: 07.11.2020 - 12:05
Kategori: Medya

Haberin Var mı İnsiyatifi, yaklaşık 6 aydır tutuklu olan Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız için sosyal medya kampanyası başlattı.

Haberin Var mı İnsiyatifi, yaklaşık 6 aydır tutuklu olan gazeteci  Müdürü Müyesser Yıldız için 9 Kasım Pazartesi günü saat 09.30’da Ankara 26. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşma öncesinde paylaşımda bulundu. Haberin Var mı İnsiyatifi sosyal medya hesabından video ile şu ifadeleri paylaştı:   

 "Gazetecilik faaliyetleri nedeniyle tutuklanan Müyesser Yıldız’ın ilk duruşması pazartesi günü Ankara’da görülecek. Yıldız, 153 gündür tutuklu. Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız, 15 Temmuz’un perdesini aralayan haberleri nedeniyle hedef alındı. Soruşturma, bir ihbar mektubuyla başladı. İçişleri Bakanı’na “hakaret davası” açan Yıldız, birkaç gün sonra gözaltına alındı. Yıldız, önce “casusluk” sonra “gizli bilgi yayımlamak”la suçlandı. Gazetecilik suç değildir! Müyesser Yıldız’ın tutuklu, İsmail Dükel’in tutuksuz yargılandığı davanın ilk duruşması 9 Kasım saat 09.30’da, Ankara 26. Ağır Ceza Mahkemesi’nde.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları