loading
close
SON DAKİKALAR

Suriye'nin İdlib bölgesinden yine acı haber: 2 asker şehit, 3 asker yaralı

Suriye'nin İdlib bölgesinden yine acı haber: 2 asker şehit, 3 asker yaralı
Tarih: 05.03.2020 - 16:07
Kategori: Sağlık, Yaşam

Milli Savunma Bakanlığı, Bahar Kalkanı harekatında rejimin açtığı ateş sonucu 2 askerin şehit olduğunu, 3 askerin de yaralandığını bildirdi. Milli Savunma Bakanlığı, P. Uzman Çavuş Fatih Kara ve Ulş. Söz. Er Enes Kaya'nın şehit olduğunu açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Bahar Kalkanı bölgesinde bulunan unsurlarımıza Rejim unsurları tarafından açılan ateş neticesinde, 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 3 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Bölgede tespit edilen hedefler derhal ateş destek vasıtalarımızla yoğun şekilde ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiş ve hedefler tahrip edilmiştir. Gelişmeler takip edilmekte ve gerekli tedbirler alınmaktadır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personellerimiz için acil şifalar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Gündüz saatlerinde; "Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamada ''İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki saldırıda bir asker şehit oldu'' denildi. Gaziantep Valiliği, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi Harekatı kapsamında yapılan saldırı sonucunda Sözleşmeli Er Enes Kaya'nın şehit olduğunu duyurmuştu.

 

 
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları