loading
close
SON DAKİKALAR

TFF Başkanı Özdemir 14.00'da açıklama yapacak

TFF Başkanı Özdemir 14.00'da açıklama yapacak
Tarih: 06.05.2020 - 10:21
Kategori: Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını süreciyle ilgili bugün video konferans aracılığıyla basın mensuplarına açıklamada bulunacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile dün bir görüşme yapmıştı. Bakan Dr. Fahrettin Koca, TFF Başkanı Nihat Özdemir ile yaptığı görüşmeden sonra yaptığı açıklamada Liglerin devamının federasyonun kendi iradesiyle alacağı bir karar olduğunu sosyal medya hesabından açıklmamıştı.

Sağlık Bakanı Koca açıklamasında;

"TFF Başkanı Sn. Nihat Özdemir’le bugün bir görüşme yaptık. Liglerin devamının federasyonun kendi iradesiyle alacağı bir karar olduğunu belirttik. Salgında futbol coşkusunu erteleyen ve hayatta artık oyunun bazı kurallarının değiştiğini gören futbolseverlere sevgilerimi sunuyorum." demişti.

Bugün de o görüşmeden sonra TFF yönetim kurulu toplantısı yapıyor. TFF'nin toplantıda Ligler hakkında alacağı kararlar Nihat Özdemir'in saat 14.00'da basın mensupları ile video konferans aracılığıyla yapacağı toplantıda açıklayacak.

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları