loading
close
SON DAKİKALAR

TTB: Hedef gösterme ve gündem değiştirme girişimlerine itibar edilmemesini rica ediyoruz

TTB: Hedef gösterme ve gündem değiştirme girişimlerine itibar edilmemesini rica ediyoruz
Tarih: 19.09.2020 - 16:45
Kategori: Sağlık, Yaşam

Türk Tabipler Birliği, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin birliği hedef alan açıklamalarının ardından başlayan tartışmalara ilişkin bir açıklama yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Türk Tabipler Birliği'ni (TTB) hedef almış, "Türk Tabipler Birliği, bugünkü hassas dönemde, insan ve toplum sağlığı hakkında asılsız şaibe ve şüpheleri körüklemektedir. Bu nedenle sadece adında Türk bulunan Tabipler Birliği derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır. Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır" demişti. Bahçeli gelen tepkilerin ardından sözlerini arkasında olduğunu açıklamıştı.

Günlerdir tartışılan konuya ilişkin TTB'den açıklama geldi. TTB'den yapılan açıklamada, "TTB ve hekimler olarak; işimiz çok gündem pandemi. Ülkemizin gerçek gündemi dün açıklanan 62 ölüm 1771 yeni vaka ile COVID19 pandemisidir. Hedef gösterme ve gündem değiştirme girişimlerine itibar edilmemesi tüm hekimler adına vatandaşlardan ve saygın medya kurumlarından ricamızdır" denildi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları