loading
close
SON DAKİKALAR

Turan Hançerli: Avcılar her alanda örnek bir kent olacak

Turan Hançerli: Avcılar her alanda örnek bir kent olacak
Tarih: 03.03.2019 - 15:17
Kategori: Siyaset

CHP'nin Avcılar Belediye Başkan adayı Turan Hançerli, "Eğitim ve sağlık haklarından yararlanamayan engelli arkadaşlarımızı bu hizmetlere ulaştıracağız. Bizim için hizmet "erişilebilir" olmalı. Avcılar her alanda örnek bir kent olacak" dedi.

CHP'nin Avcılar Belediye Başkan adayı Turan Hançerli, Ekin TV'de Zekeriya Yılmaz'ın sunduğu "Yönetiyorum" programına katıldı.

Burada Avcılar ile ilgili projelerini açıklayan Hançerli'nin açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"Gençlerimiz için girişimcilik merkezi açacağım. Gençler yeni iş sahalarına mutlaka girmeli. Bu merkezde gençlerimize 1 yıl ücretsiz ofis hizmeti ve uzman desteği sağlayacağız.

Biz 50 bin öğrencimizle bir üniversite kentiyiz. Üniversitenin kente katkı sunmasını sağladığımızda esnaf daha fazla gelir elde edecek. Avcılar'da yeni mekanlar açılacak ve ilçemiz kalkınacak.

Avcılar'daki yolları 24 saat içerisinde düzeltiriz. Çünkü ben yaşamımda hiçbir sorunu ertelemedim. Bugünün işini yarına bırakmadım.

Kadın emeğinin iş hayatına katılmasını sağlamamız lazım. Bunun çözümü kreşlerdir. Yapacağımız kreşlerle kadınlarımız eve hapis olmaktan kurtulacak.

Avcılar'daki 10 mahalleye "hanım evi" açacağım. Kadınların sosyal hayata katılmasına önem veriyorum. Bunun için özel olarak çalışıyoruz.

Avcılar'da 30 yıldır imar sorunu var. Ben Yeşilkent, Tahtakale ve Firüzköy'ün imar sorununu mutlaka çözeceğim. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın

İmamoğlu Beylikdüzü'nde bir başarı hikayesi yazdı ve partimiz kendisini İBB adayı yaptı. Bizim partimizde başarı ödüllendirilir. Eminim ki İBB'de de başarılara imza atacak.

Ben CHP'li bir belediye başkan adayı olarak Yeşilkentliler'in binbir zorlukla aldığı evlerini kimseye kaptırmayacağım. Herkes evlerinde huzur içinde oturabilecek.

Başka ilçelerde vatandaşın evini elinden alıp, başka yerlere gönderiyorlar. Bizim yönetimimizde vatandaşın evi elinden alınmaz. Ben Avcılarlı hemşehrilerimin evlerine sahip çıkacağım.

Eğitim ve sağlık haklarından yararlanamayan engelli arkadaşlarımızı bu hizmetlere ulaştıracağız. Bizim için hizmet "erişilebilir" olmalı. Avcılar her alanda örnek bir kent olacak.

Bakım ihiyacı olan engelli ve yaşlılar için gündüzlü bakım evleri kuracağız. Engelli arkadaşımız gün içerisinde çeşitli hizmetler alacak. Kendisinin bakımından sorumlu olan yakını ise sosyalleşebilecek."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları