loading
close
SON DAKİKALAR

Vecdet Öz: AKP'nin İstanbul seçimini kaybetmesi demek, uzun yıllar sürecek yargılama sürecinin başlaması demektir

Vecdet Öz: AKP'nin İstanbul seçimini kaybetmesi demek, uzun yıllar sürecek yargılama sürecinin başlaması demektir
Tarih: 25.05.2019 - 18:24
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, 23 Haziran'da gerçekleşecek seçimlere ilişkin değerlendirmede bulunarak "AKP, 23 Haziran seçimini iptal etme girişimi dahil akıl almaz tüm çareleri deneyecektir" dedi.

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, AKP'nin 23 Haziran'da gerçekleşecek İstanbul seçimlerini kaybetmesi halinde karşılaşılacak olasılıklara ilişkin bir yazı kaleme aldı.  Seçimi kaybetmeleri halinde AKP yöneticileri hakkında yıllarca sürecek yargılama sürecinin başlayacağını belirtten Vecdet Öz'ün açıklaması şöyle: 

1. Tayyip beyin belediye gizli sicil dosyasında yer alan orijinal diplomasının ortaya çıkması ile Cumhurbaşkanlığı makamı ile alınmış olan tüm kararların yok hükmünde olacağı!

2. Geçmiş dönemde FETÖ ile bağlantılı tüm ilişkilerin ortaya dökülecek olması!

3. Diğer cemaatlere sağlanan tüm imtiyazların ortaya dökülecek olması!

4. Aile şirketi gibi çalışan ve komisyon toplama işine paravan edilen vakıfların kirli çamaşırlarının ortaya dökülecek olması!

5. Aileye yakın olan başta inşaat olmak üzere rant bağlantılı tüm şirketlerin kirli ilişkilerin ortaya çıkacak olması!

6. Uzun yıllardır otomatiğe bağlanmış tüm ihale yolsuzluklarının ve haksız kazanç temin eden kişilerin ortaya çıkacak olması!

7. Türkiye genelinde siyasi çalışmaları yürüten bankamatik memuru binlerce militan kadronun ve onlara sağlanan para, araç, ofis, konut vb. örtülü imkanların bir bir ortaya çıkacak olması!

8. AKP’nin en önemli gelir kaynağının ortadan kalkması ile bundan böyle tüm gücünü kaybedecek olması!

9. İstanbul’u kaybetmenin Türkiye’yi kaybetmek olduğu algısı ile AKP’nin dağılma sürecine gireceği endişesi!

10. Tek adam döneminin sonu ve AKP yöneticileri hakkında yıllarca sürecek yargılama sürecinin başlayacak olması!.. Bu nedenle AKP, 23 Haziran seçimini iptal etme girişimi dahil akıl almaz tüm çareleri deneyecektir! Tüm bunlara hazırlıklı olmak gerekir.

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları