loading
close
SON DAKİKALAR

Vecdet Öz: Sınır ötesi operasyonu adım adım yıllarca sürebilecek ciddi bir Türkiye Suriye savaşına doğru evriliyor

Vecdet Öz: Sınır ötesi operasyonu adım adım yıllarca sürebilecek ciddi bir Türkiye Suriye savaşına doğru evriliyor
Tarih: 12.02.2020 - 17:56
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "Terörle mücadele amaçlı başladığımız sınır ötesi operasyonu adım adım İran/Rusya destekli, yıllarca sürebilecek ciddi bir Türkiye/Suriye savaşına doğru evrilmektedir. Son çatışmalar bunun bariz göstergesidir" dedi.

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, yaptığı açıklamada, "Hükümet kahramanlık nutuklarıyla yıllarca iktidarda kalmaya devam ederken ne yazık ki ülkemizi yıllarca geriye götürecek olan makus bir tarihi sürecin de düğmesine basılmış olacaktır" dedi.

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz'ün açıklamaları şöyle:

"Terörle mücadele amaçlı başladığımız sınır ötesi operasyonu adım adım İran/Rusya destekli, yıllarca sürebilecek ciddi bir Türkiye/Suriye savaşına doğru evrilmektedir. Son çatışmalar bunun bariz göstergesidir..

Çok yakında hükümetten böyle bir açıklama gelirse hiç şaşırmamak gerekir.

Hiç şüphesiz sonunda bu savaşın tek galibi, tavşana kaç tazıya tut politikasıyla ülkeleri birbirine kırdıran Amerika olacaktır..

Bu vesileyle AKP’nin seçim korkusuna yönelik planı gerçekleşmiş olacak ve Türkiye’de harp olağanüstü durumu ilan edilerek Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılmayacaktır..

Hükümet kahramanlık nutuklarıyla yıllarca iktidarda kalmaya devam ederken ne yazık ki ülkemizi yıllarca geriye götürecek olan makus bir tarihi sürecin de düğmesine basılmış olacaktır!..

Olayların bu boyuta taşınmasına, Rusya/Türkiye ilişkilerinin bozulmasına, S-400 krizine, Astana görüşmelerinin rafa kaldırılmasına neden olan şey; Trump’ın tehdit mektubu, akabinde ABD heyetinin manidar Türkiye ziyareti, ardından apar topar yapılan ABD ziyareti ve kapalı kapılar ardında yapılan içeriği müphem gizli görüşmeler olmuştur..

Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete...

Söylemedi demeyin.."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları