loading
close
SON DAKİKALAR

Yandaş medyanın 'Bankamatik yandaşlığı’' haberine Kaftancıoğlu'ndan tepki

Yandaş medyanın 'Bankamatik yandaşlığı’' haberine Kaftancıoğlu'ndan tepki
Tarih: 01.08.2019 - 10:01
Kategori: Siyaset

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, yandaş medyada kendisiyle ilgili olarak '6 yardımcısını ilçe belediyelerinde göstermelik olarak işe soktu' haberine tepki gösterdi.

Geçtiğimiz gün hükümete yakınlığıyla bilinen medyada çıkan '6 yardımcısını ilçe belediyelerinde göstermelik olarak işe soktu', 'İşe bile uğramadan 5-8 bin lira arası maaşlarını alan ‘bankamatik yandaşlığı’' haberlerine CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından yanıt verdi. Kaftancıoğlu Twitter'dan yaptığı paylaşımda kendisiyle ilgili haberlere "Damadımı bakan, kızımı danışman,eşimi de konsolos yaptım “Siyaseti rant, para kapısı olarak görenlerle;alnının teriyle, emeğiyle, hakkıyla kazanan bozuk düzeni değiştirmek için ayrıca çalışan gençleri karıştırmayalım beyler!" diyerek tepki gösterdi.

Kaftancoğlu, Halk TV'de  haber programı sunan Enver Aysever'in, hükümet yanlısı medyanın Canan Kaftancıoğlu'na atılan iftira ile ilgili haberini paylaştı. Kendisiyle ilgili Enver Aysever'in programından kısa bir görüntü paylaşan Kaftancıoğlu "Enver Aysever araştırıp,sorup, soruşturup atılan iftiranın hakikat olduğu gerçeğine ulaşmış olsaydı eğer”O güvendiğiniz Kaftancıoğlu var ya...”diyerek konuşmaya ilk başlayanlardan biri olurdu.İşte o nedenle kelimenin gerçek anlamıyla gazeteci, kimileri ise “gazeteci”bile değil" notunu düştü. 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları