loading
close
SON DAKİKALAR

Günlük haberlerden... Neler oluyor?

Turgut Ünlü
Tarih: 13.02.2012

İş adamı İnan Kıraç "Bence seçimde CHP, AKP’yi geride bırakacak" diyor.

İş adamı İnan Kıraç "Bence seçimde CHP, AKP’yi geride bırakacak" diyor.

Başbakan, "Bu yazılanlar doğru ise geleceğe yönelik kendisi de bazı riskleri üstlenmiş demektir. Bir iş adamının böyle bir şeyin içine girmesi kendisi açısından ciddi bir risktir.’’

Hopa meydanına asılan ‘’Karadeniz’in asi çocukları çayına ve suyuna sahip çıkıyor’’ yazılı pankartı polis indirince olaylar çıkıyor ve öğretmen Metin Lokumcu yaşamını kaybediyor.

Başbakan:’’Bir tanesinin!  kalp krizi neticesinde öldüğü söyleniyor’’ diyor.

Eski İstanbul Valisi, AKP Mardin Milletvekili adayı Muammer Güler, Beyaz TV’de; "Siyasete atılmam için ilk ciddi teklif 1999 yılında geldi.Ancak mesleki beklentilerim olduğu için kabul etmedim. 2007'de yine bir girişim oldu ve bunun 2011’de gerçekleşeceği konusunda önceden bir mutabakat sağlandı…’’

Başbakan: ’’Kılıçdaroğlu, edepsiz, alçak, ahlaksız’’ dedi.

İstanbul’da 8.750 bandrol, 2.500 dolu içki şişesi, 3.500 boş içki şişesi, 3000 içki kapağı, 93 adet 20 litrelik plastik bidon, 41.000 içki etiketi, 1 adet 300 ve 2 adet 500 litrelik içki depolama tankı ele geçirildi.

Bodrum’da kaçak içkiden üç Rus rehberin ölümünün ardından yapılan yurt genelindeki denetimlerde 2 ton kaçak şarap, 3635 şişe sahte içki, 147.000 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Başbakan, The Economist’in ‘’CHP ‘ye oy verin’’ çağrısına "Bu ne pervasızlık, meğer Kılıçdaroğlu küresel çetelerin de projesiymiş" dedi.

Ankara’da Hopa olaylarını protesto eden Halkevleri üyesi Dilşat Aktaş’ın eylem sonrası dövülerek kalçasının kırılması üzerine, Başbakan ‘’Ankara’da bir polis panzerine tırmanan kız mıdır, kadın mıdır bilemem. Gelecek polisin kalkanına vuracak, panzerine saldıracak. Neymiş Hopa’nın hesabını soracak. Bu ülkenin meydanları boş değil’’ dedi.

Enflasyon başkaldırdı. TUFE %7,17, ÜFE %9,63. Fiyatlar beklenenin üzerinde artmaya başladı.

Bir günlük haberlere baktığınızda ‘’NELER OLUYOR?’’ diyorsunuz, moraliniz bozuluyor. ‘’Bana ne’’ diyemiyorsunuz, düşünüyor ve ‘yine iş başa düştü’’ diyorsunuz.

Hoş !  Bunca moralsizliğinizi bir nebze de olsa düzelten hiç mi haber yok ?

1974 yılında Ankara’ya CIA büro şefi olarak atanan, 1977'de Beyaz Saray’da başkan danışmanı olan, 12 Eylül 1980 darbesini ABD  Başkanı Jimmy Carter’e ‘’Bizim çocuklar başardı’’diye bildiren Paul Henze 11 Eylül 2011 ‘de öldü.

İsrailli zengin Sami Ofer öldü. Ofer 2005 ‘te TÜPRAŞ’ın %14,76’lık hissesini almış, 6 ay sonra TÜPRAŞ özelleştirmede 8.1 milyar dolara satılınca servet kazanmıştı. Ardından Galataport, Kuşadası Limanı ve Park Otel ile gündeme gelmişti.

Hele bu habere ne dersiniz?

- CHP ve AKP oyları % 35 altında başa baş hale geldiği, MHP oylarının ise yüzde 15-18 bandına dayandığı belirlendi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları