Pandemi nedeniyle sağlık çalışanlarının gündelik hayatlarını kolaylaştırmaya destek vermek amacıyla ücretsiz otopark hizmeti veren İSPARK sayesinde, bugüne kadar tam 34 bin 350 sağlık çalışanı 853 bin 462 kez İSPARK otoparklarını ücretsiz kullandı.
İSKİ İstanbul'un su kaynaklarının doluluk oranının açıkladı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından çocukların sağlıklı beslenmeleri amacıyla 3 Temmuz'da başlatılan Halk Süt Projesi kapsamında bugüne kadar 364 bin 584 litre süt dağıtıldı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, “İnternete erişim hakkının temel bir insan hakkı olduğuna inanıyoruz. Başkent’in geleceğini internet ağlarıyla örmeye devam edeceğiz” sözleriyle duyurduğu ücretsiz Wİ-Fİ hizmeti, ilk etapta 20 meydanda vatandaşların kullanımına açıldı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde uzaktan eğitim alan çocuklar için ücretsiz internet bağlantısı kurarak EBA noktaları oluşturuyor. Bugüne dek 20 köy internete kavuşurken, bu ay içinde ücretsiz internet hizmeti verilen köy sayısı 86'ya ulaşacak.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Atatürk'e ait yaklaşık 10 bin fotoğrafın bulunduğu koleksiyonu envanterine kattı.
Tunceli Belediye Başkanı Türkiye Komünist Partili (TKP) Fatih Mehmet Maçoğlu, belediye bütçesinde tasarruf sağlanması amacıyla ihale sistemini kaldırdıklarını, kentteki tüm işlerin, belediye ve halkın desteği ile yapılacağını duyurdu.
İSKİ sosyal medyadan İstanbul'daki su kaynaklarında son durumu paylaştı.
İBB yönetiminin, 'Muhtarlıklar ve Gıda Dairesi Başkanlığı' ismini 'Gıda Tarım ve Kırsal Kalkınma Dairesi Başkanlığı' olarak değiştirme teklifi AKP'li Meclis üyeleri tarafından reddedildi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin için Ses Tiyatrosunda yapılan cenaze törenine katıldı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi pandemi nedeniyle zor günler geçiren sanatçılara deste
İSKİ, İstanbul'un su kaynaklarının doluluk oranının açıkladı.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte yeni oluşturulan 8 Mart Hatıra Ormanı’nda fidan dikti. Dilek İmamoğlu’nun bir yıldır üzerinde çalıştığı proje, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ilk fidanların dikilmesi ile hayata geçirildi.
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Hazine ve Maliye Bakanlığı, Buca Metro Projesi’nin finansman görüşmelerine devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, “Hazine garantisiz dış kredi” kullanma iznini bir yıl daha uzattı.
Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlayan paylaşımda bulundu.
Beşiktaş Belediyesi Aile ve Kadın Hizmetleri Müdürlüğü, şiddet mağduru kadın ve çocuklara psiko-sosyal destek sağlıyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında Basmane’deki tarihi Bıçakçı Han’da Kadın Emeği Sergi ve Satış Pazarı’nı açıyor
İSKİ, İstanbul'un su kaynaklarının doluluk oranını açıkladı.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, sosyal medyadan İstanbulluları uyaran bir açıklama yaptı.