Kırklareli Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, belediye meclis toplantısı öncesinde muhtarlarla buluştu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’in cadde ve sokaklarından sonra park ve rekreasyon alanlarının kapılarını da grafitti sanatçılarına açtı.
İSKİ, İstanbul'un su kaynaklarının doluluk oranını açıkladı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yıllardır sağlıklı ve kesintisiz içme suyu talebi bulunan Bornova'nın Gürpınar mahallesinde, İZSU Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmaları inceledi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yoksul ailelerin yenidoğan bebekleri için yeni bir kampanyanın müjdesini verdi. Bu kampanya ile İBB’nin ve hayırseverlerin, yardıma muhtaç ailelere 3-4 aylık bez, mama ve giysi gibi temel ürünler içeren beşik desteği sunulacağını söyledi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, internete erişim hakkının temel bir hak olduğunu belirterek yeni hizmetini duyurdu.
Kasımpaşa'da bulunan Divanhane Binası, Koruma Kurulu onayıyla tarihi eser koruma prensibinden uzak müdahalelere maruz kaldı. İBB KUDEB ekipleri, gelen ihbarlar üzerine çalışma alanına giderek incelemelerde bulundu. İBB’nin tespitleri ve tutanak tutması üzerine Divanhane’deki çalışma durduruldu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi COVID-19 salgınıyla etkin mücadelesine aralıksız devam ediyor. Toplum sağlığını korumak için ilçe ilçe dolaşarak esnaf ve vatandaşlara hijyen desteği sağlayan Ankara Zabıtasının son adresi Akyurt ve Kalecik ilçeleri oldu.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler Zafer Mahallesi’ndeki semt pazarını ziyaret ederek vatandaşlar ve esnaf ile yaşadıkları ekonomik sorunları yüz yüze konuştu.
Kar yağışının dün öğle saatlerinden itibaren etkili olduğu bölgelere müdahale eden İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 18 ilçede kar küreme ve tuz serim araçlarıyla köy yollarını açık tutmak için gece boyunca çalıştı.
Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) Genel Merkezi'ni ziyaret etti.
Kemalpaşa’ya 33 kilometre uzaklıktaki Hamzababa mahallesinde internete ulaşmak ve EBA üzerinden derse girmek için her gün 1 kilometre yürüyen çocukların yardımına İzmir Büyükşehir Belediyesi yetişti. Başkan Tunç Soyer’in talimatıyla köy kıraathanesi düzenlenip EBA noktasına dönüştürüldü.
İBB’nin, şoför esnafının sorunlarının çözümüne yönelik olarak 5. kez UKOME gündemine getirdiği 1000 taksi projesi, değerlendirilmek üzere alt komisyona havale edildi.
Dün öğle saatlerinden itibaren kar yağışının etkilediği bölgelere müdahale eden İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 7 ilçede kar küreme ve tuz serim araçlarıyla köy yollarını açık tutmaya çalışıyor.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, BASİFED'in genişletilmiş yönetim kurulu toplantısında İzmir'in pandemi öncesi yılda en fazla 1 buçuk milyon civarında turist ağırladığını, 3 yıl içerisinde bunu 4 milyona çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şeffaf belediyecilik uygulamalarına karla mücadeleyi de ekledi. Daha önce ihaleler ve Belediye Meclis toplantılarını canlı yayınlatarak bir ilke imza atan Başkan Yavaş şimdi de karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını canlı yayında paylaşmaya başladı.
“Başka Bir Tarım Mümkün” vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 28 tarımsal kalkınma kooperatifi ile 2021 yılı için ürün alım sözleşmesi imzaladı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi kentin altyapı ve üstyapı sorunlarını giderme noktasında tüm birimleriyle koordineli çalışmaya devam ediyor.