İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İBB'ye bağlı Kadıköy itfaiye istasyonunda yaşanan üzücü kazada hayatını kaybeden itfaiye erleri için başsağlığı mesajı yayınladı.
Kuşadası’ında koronavirüs (Covid-19) nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üzeri olan ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar, getirilen 4 saatlik serbestlikle 50 gün aradan sonra dışarıya çıktı.
Anneler gününde Zübeyde Hanım Anıt Mezarı’ndaki anma törenine katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Bugün en büyük anamızın manevi huzurundayız” dedi.
HDP Kocaeli Milletvekili /İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu üyesi Haluk Gergerlioğlu, Silivri Cezaevi'nde Covid-19 salgınının koğuşlara yayıldığını belirtti.
Adana Büyükşehir Belediyesi, koronavirüsle mücadelede ilk günden bu yana halkın yanında olduğunu göstererek, suya indirim, toplu taşıma esnafına yakıt desteği, çiftçiye ve balıkçıya nakdi yardım yapmak üzere verdiği sözleri de tutuyor.
İzmit Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında bebekler için koruyucu siper maske üretimine başladı.
Korona virüs salgını nedeniyle karantina tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı gün sosyal medya hesabından Maltepelilere seslenen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, üniversite öğrencilerine sınav günü ulaşım desteği vereceklerini müjdeledi.
Beşiktaş Belediyesi, İSKİ işbirliğiyle Beşiktaş’ın altyapı çalışmaları devam ediyor.
Çölyak hastası olan ve gluten hassasiyeti bulunan Ankaralılar için kent genelindeki satış mağazalarında bu ürünlerin satışını yapan Ankara Halk Ekmek Fabrikası şimdi de vatandaşın kolay ulaşım sağlayabilmesi amacıyla ilk glutensiz büfeyi hizmete açtı.
Trakya'nın tek kadın Belediye Başkanı Özlem Becan Özlem Becan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ’nin Avcılar ve Esenyurt’taki atıksu tesislerinde incelemelerde bulundu.
Salgın konusunda uyaran İBB, zorunlu haller dışında evden çıkılmaması çağrısında bulundu
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sokağa çıkma yasağında çalışmaları devam eden Anadolu ve Avrupa yakasındaki iki şantiyede incelemelerde bulundu.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından belediyenin hizmetleri için yapılan çalışma ve harcamaların halkın her zaman denetimi için erişime açık olduğu duyurdu.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da başlayan “askıda fatura” uygulamasını, halktan gelen talep üzerine İzmir’de de hayata geçiriyor. Küresel salgında ekonomik zorluk yaşayan ailelerin su faturaları İzmir dayanışmasıyla ödenecek.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, korona sürecinde zor günler geçiren özel toplu taşıma araçlarına yakıt yardımı yapılacağını duyurdu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, salgın nedeniyle zor günler geçiren çiçek üreticisine destek oluyor. Çiçek üreticilerini ziyaret eden Başkan Muhittin Böcek, üreticinin çiçeklerini Büyükşehir Belediyesi olarak alıp, Anneler Günü’nde annelere hediye edeceklerini söyledi.
Muratpaşa Belediye Başkanı Murat Uysal, belediyenin aşevine sebze desteğinde bulunan üreticilere ve CHP Antalya İl Başkanlığı'na teşekkür etti.
İSKİ İstanbul'un su kaynaklarının doluluk oranını açıkladı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, “Dayanışma için 6 Milyon Tek Yürek” sloganıyla başlattığı kampanyaya destek her geçen gün artıyor.
Gaziantep/Şahinbey Belediyesi CHP Meclis üyesi Hasan Şencan, CHP’li belediyelerin yardım kampanyalarının hükümet tarafından engellenmesine ilişkin eleştiride bulundu. Şencan "CHP’li belediyelerin vatandaşa dokunan öncü çalışmaları bir yana hükümet ne yapacağını şaşırmış durumu bir yana" dedi.