loading
close
SON DAKİKALAR

Yönetmen Özer Kızıltan hayatını kaybetti

Yönetmen Özer Kızıltan hayatını kaybetti
Tarih: 05.05.2020 - 15:43
Kategori: Sağlık, Yaşam

Bir süredir kanser tedavisi gören Türk sinemasının son dönemde öne çıkan yönetmenlerinden Özer Kızıltan hayata veda etti.

Uzun süredir kanserle savaş veren usta yönetmen Özer Kızıltan, 57 yaşında yaşamını yitirdi. Oyuncular Sendikası sosyal medya hesabından Özer Kızıltan'ın vefatıyla igili "Değerli yönetmen arkadaşımız Özer Kızıltan hayatını kaybetti. Çok üzgünüz. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Başımız sağolsun" ifadelerini paylaştı.

Arkadaşları, sevenleri, sinema ve oyunculuk sektörüyle ilgili birçok hesaptan sosyal medyada Özer Kızıltan'la ilgili çok paylaşımlarda bulunuldu. O paylaşımlardan bazıları şöyle:

Özer Kızıltan kimdir?

17 Nisan 1963 tarihinde İstanbul’da doğan Özer Kızıltan, 1994 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Kızıltan, Takva, Beni Unutma, Aşkın 5 Hali, Mahrumlar gibi filmlere imza attı, Gülbeyaz, Kurşun Yarası, Yaralı Yürek, Hayat Yokuşu gibi dizilerde de yönetmenlik yaptı.

www.istanbulgercegi.com ailesi olarak bugün aramızdan ayrılan Özer Kızıltan'a Allah'tan rahmet, acılı ailesine, sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

 
Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları