loading
close
SON DAKİKALAR

Abdulhamit Gül ile Pelikancılar kavga etti, AKP CHP'yi suçladı

Abdulhamit Gül ile Pelikancılar kavga etti, AKP CHP'yi suçladı
Tarih: 23.09.2019 - 14:43
Kategori: Siyaset

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile Pelikancılar arasındaki tartışmaya ilişkin AKP'den açıklama geldi.

AKP içindeki Abdulhamit Gül ile Pelikancılar arasındaki tartışmaya ilişkin AKP'li Mehmet Muş açıklama yaptı. "Abdulhamit Gül bizim Adalet Bakanımız" diyen Muş, "Hükümet ile uyumlu bir bakanımız. Büyük bir özveri ile hareket etmektedir. Pek çok tartışma yapılıyor. Fakat bu tartışmaları ortaya atan daha CHP ile ortak hareket eden yazarlardır. Dolayısıyla bu tartışmaları ortaya atan CHP’ye yakın medya organları ve belli yazarlardır" ifadelerini kullandı.

Muş, "Abdulhamit beyin konuşmalarını farklı mecralara çeken bakanın kendisi değildir" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Albayrakların sahibi olduğu Sabah gazetesinin yazarı Dilek Güngör, bir köşe yazısında yargıda tuhaf işler olduğunu savunarak bazı FETÖ’cülerin yargıda yeniden kritik noktalara getirildiğini iddia etmişti. Güngör, FETÖ ile etkin mücadele eden hakim ve savcıların etkisizleştirildiğini söyleyerek, “Onların yerine telefonunda ByLock çıkanlar, sahte tanıklar üzerinden KOM Başkanlığı'nın illere yolladığı ByLock listelerinden isimlerini sildirenler, darbeci akrabaları olanlar vb. getirildi” ifadelerini kullanmıştı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ise, yaptığı açıklamada isim vermeden Sabah yazarı Dilek Güngör’e sert bir tonda yanıt vermişti. Gül, "Daha düne kadar FETÖ’cülerle aynı maklubeye kaşık sallayanlar bugün çıkıp bize FETÖ ile mücadele dersi vermeye, asil şerefli Türk yargısına saldırmaya kalkmasın" diye konuşmuştu.

Kaynak : BirGün

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları