loading
close
SON DAKİKALAR

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz: Cumhuriyet, gençlerin omuzlarında yükselmeye devam edecektir

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz: Cumhuriyet, gençlerin omuzlarında yükselmeye devam edecektir
Tarih: 29.06.2020 - 13:54
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "AKP şunu unutmasın ki, 2023 seçimlerinin kaderini belirleyecek olan seçmen kitlesi yeni nesil Z kuşağıdır ve bundan böyle ağzıyla kuş tutsa bu nesle söz geçiremeyecektir" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, YKS'ye girecek öğrenciler için canlı yayın yapmış, yayına katılan öğrenciler sınav tarihinin sürekli değişmesi nedeniyle tepki gösterince, yayındaki yorum yapma seçeneği kapatılmıştı. 

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, konuyla ilgili sosyal medya hesabından değerlenmdirmede bulundu. "AKP için deniz bitmiş kara görünmüştür. Bu yüzden de sıra antidemokratik faaliyetlere gelmiştir" yorumunda bulunan Vecdet Öz'ün açıklaması şöyle:

"Cumhurbaşkanı’nın internet ortamında yaptığı konuşmada dislike yani beğenmeme rekoru kırıldı..

Hani Cumhurbaşkanı diyordu ya ‘dindar bir nesil yaratacağız..’ Dislike tepkisi şunu göstermiştir ki söylenilenin tam tersine AKP politikaları karşıtı kindar bir nesil yaratılmıştır..

AKP’nin yıllardır uyguladığı yanlış politikalar ve saltanat hırsı ülkeyi o kadar germiş ve kutuplaştırmıştır ki son yıllarda bundan en çok etkilenen kesim 2000 yılından itibaren doğan Z kuşağı olmuştur..

Z kuşağındaki kine varan bu tepki, AKP hükümeti tarafından uygulanan; yanlış politikaların, yapılan fahiş haksızlıkların, zulme varan hukuk ve adaletsizliklerin, kayırmacılığın, çağın gerisinde kalmış düşünce yapısının, halkı sefalet içine sürükleyen oportünist ve acımasız yönetim tarzının, yeni neslin önünü tıkayan engelleyici ve köhnemiş yapının ve her şeyden önce toplumsal sefalete rağmen pervasızca yaşanan saltanatın yarattığı öfkenin birikerek sıçramasıdır..

Bu hadisinin meydana gelmesinde bardağı taşıran son damla ise ETS Turizm Şirketi sahibi Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un teklifi ve Cumhurbaşkanı’nın onayı ile öğrencilerin ruh hali gözardı edilerek apar topar öne alınan YKS olmuştur..

AKP şunu unutmasın ki, 2023 seçimlerinin kaderini belirleyecek olan seçmen kitlesi yeni nesil Z kuşağıdır ve bundan böyle ağzıyla kuş tutsa bu nesle söz geçiremeyecektir..

Tüm olanlara rağmen yeni nesilden özür dilemek ve isteklerine kulak vermek yerine iktidar yine bildiğini okumuş ve her zaman ki gibi bu kezde dislike hadisesine FETÖ organizasyonu demiştir.

Şüphesiz FETÖ, bu ülkenin böğrüne saplanmış paslı bir bıçaktır ve müsebbibi hiç tartışmasız AKP’dir. Anlaşılan o ki aralarındaki kavga da masum insanlara da zarar vererek daha bir müddet devam edecektir..

Hükümetin kendisine karşı olan her muhalefetin arkasında bir FETÖ, bir PKK araması artık maksatlı bir alışkanlık haline gelmiştir. Belli ki terör odaklarını yok etmek yerine sopa gibi kullanarak gerçekleri sindirmekte, terör üzerinden bir mağduriyet yaratarak son yıllarda sarıldığı sözde vatan söylemleriyle dağılmakta olan seçmen saflarını sıklaştırmaktadır. Savunma yürüyüşü yapan barolara karşı olan suçlamalar da bunun bariz son örneğidir..

AKP için deniz bitmiş kara görünmüştür. Bu yüzden de sıra antidemokratik faaliyetlere gelmiştir. Siyasi partiler kanununu kendi lehine değiştirmek, siyasi muhalefeti ve tepki gösteren kurumları, şahısları karalamak, toplumu karıştırıp mücbir durum yaratarak seçimleri ötelemek ve akla hayale gelmeyecek her türlü yol mübah hale gelmiştir..

AKP şunu asla unutmasın!.

Tüm bu yollar nafiledir.. Tarih bu çabaların hazin neticeleriyle doludur ve başarılı olan yoktur.. Antidemokratik yol sonunda kendi bataklıkları olmuştur..

Milleti suçlayarak ve millete rağmen devlet olunmaz..

Cumhuriyet, gençlerin omuzlarında yükselmeye devam edecektir."

 

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları