Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz'den CHP'ye 'Oyuna gelme' uyarısı

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "Sanal gündem konularına muhatap olundukça istenilen algı kendiliğinden tırmanacak ve iktidarın ekmeğine yağ sürülmüş olacaktır. Zira ikincil amaç; muhalefeti yıpratma, sindirme ve kafalar karışıkken baskın bir seçimdir" ifadelerini kullandı....
Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, CHP'ye çağrıda bulunan bir açıklama yaptı.
CHP'ye "Oyuna gelme" diyen Vecdet Öz, yaptığı açıklamada, "Erken seçim konusu, Mit tırları tutuklamaları, HDP tutuklamaları, FETÖ tutuklamaları, Ayasofya meselesinin sanal gündemler olduğu söyleyerek, "Oyuna gelmemek ve bilakis iktidarı üstünü örtmeye çalıştığı asıl gündemin içine çekerek kendi pisliğinde yok etmek gerekir" dedi.
Vecdet Öz'ün açıklaması şöyle:
"Oyuna gelme CHP! Taktik aynı taktik..
Siyasi Partiler kanunu tartışması, erken seçim konusu, Mit tırları tutuklamaları, HDP tutuklamaları, FETÖ tutuklamaları, Ayasofya meselesi, İlker Başbuğ’un ifadeye çağırılması ve ardından gelme ihtimali yüksek birkaç kurgu daha..
Bunların hepsi ülkeyi aylarca meşgul edecek, önceden planlanmış ve salgının ardından bir anda topluca ortaya atılan sanal gündemlerdir.
Planlama harika... Amaç; batmış olan ekonomi, açlık, sefalet, icra ve iflaslar, intiharlar, işsizlik, ayyuka çıkan rüşvet ve yolsuzluk olayları, bozulan uluslararası ilişkiler, Suriye sınır ötesi operasyonu fiyaskosu, Rusya’da yaşanan ziyaret skandalı, Trump’ın hakaret dolu mektubu ve ardından yaşanan onur kırıcı hadiselerle iktidarın kan kaybının konuşulmasını önlemek, deprem ve korona salgını nedeniyle yerle yeksan olan milletin feryadını bastırmak, geçmişi unutturana dek küllendirmektir.
Bir anda düğmeye basılmış ve rakip üzerinde şok etkisi yaratacak yeni bir toplumsal algı yönetimi devreye sokulmuştur. Emin olun ki sanal gündem konularına muhatap olundukça istenilen algı kendiliğinden tırmanacak ve iktidarın ekmeğine yağ sürülmüş olacaktır. Zira ikincil amaç; muhalefeti yıpratma, sindirme ve kafalar karışıkken baskın bir seçimdir.
Oyuna gelmemek ve bilakis iktidarı üstünü örtmeye çalıştığı asıl gündemin içine çekerek kendi pisliğinde yok etmek gerekir."
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları












