loading
close
SON DAKİKALAR

AKP'li Yeneroğlu'ndan Mansur Yavaş'a destek mesajı

AKP'li Yeneroğlu'ndan Mansur Yavaş'a destek mesajı
Tarih: 25.09.2019 - 16:24
Kategori: Siyaset

AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş için "Kim olursa olsun, siyasi görüşüne, partisine bakılmaksızın bu erdemli duruşu takdir etmemiz ve demokratik tepki kültürünün gereği olarak takipçisi olmamız gerekir" ifadelerini kullandı....

AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, kişisel Twitter hesabında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sözlerini takipçilerine aktararak Mansur Yavaş için destek içeren paylaşımda bulundu. 

Mansur Yavaş'ın "Olur da belediyede benim göreve getirdiğim bir arkadaşım yanlışa düşer, zulmeder, harama meyleder, hakkı korumazsa, sizler de hakkın korunması yolunda karşıma dikilmezseniz 5 buçuk milyon hemşehrimize, tüm Türkiye'ye, hem bu dünyada hem de ahirette hesap vermek zorunda kalırsınız. Bu yaştan sonra ne haram yemenin, ne haram yedirmenin riskine dahi girecek değilim. O yüzden yapılan iyi ve kötü ne varsa tarihe miras kalacak" şeklindeki sözlerinin yer aldığı bir görseli paylaşan Yeneroğlu, şu ifadeleri paylaştı: 

"Aslında malumun ilamı olarak bu sözler dikkatimizi bile çekmemesi gerekirken, kim olursa olsun, siyasi görüşüne/partisine bakılmaksızın bu erdemli duruşu takdir etmemiz ve demokratik tepki kültürünün gereği olarak takipçisi olmamız gerekir."

 

 

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları