loading
close
SON DAKİKALAR

Akşener ve Davutoğlu'ndan sokağa çıkma yasağını iptal eden Erdoğan'a tepki

Akşener ve Davutoğlu'ndan sokağa çıkma yasağını iptal eden Erdoğan'a tepki
Tarih: 05.06.2020 - 14:55
Kategori: Siyaset

İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün duyurulan sokağa çıkma yasağı kararını iptal ettiğine yönelik açıklamasına tepki gösterdi.

Koronavirüs salgını dolayısıyla alınan tedbirler 1 Haziran'da gevşetilmişti. Normalleşme sonrasında 3 Haziran'da vaka sayılarında yeniden artış gözlenmiş, 4 Haziran'da 15 ilde hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanacağı duyurulmuştu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tepkiler sonrası bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak "Cumhurbaşkanı olarak, 15 ilimizi kapsayan hafta sonu sokağa çıkma sınırlaması uygulamasını iptal etme kararı aldım" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan'ın paylaşımını "İşte biz bu komiklikler olmasın diye İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem diyoruz..." sözleriyle alıntıladı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da, Erdoğan'ın açıklamasına ilişkin "Ülkemizdeki her tür kriz temelde bir yönetim krizinin eseridir" yorumunda bulundu. 

Davutoğlu şunları kaydetti:
"Dün Sağlık Bakanı sokağa çıkma yasağı yok dedi. Akşam İçişleri Bakanı sokağa çıkma yasağı ilan etti. Şimdi de Cumhurbaşkanı yasağı kaldırdı. Bu bir yönetim krizi değilse, nedir? Ülkemizdeki her tür kriz temelde bir yönetim krizinin eseridir. Nerden baksan tutarsızlık!"

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları