HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.07.2025 07:33
Enerji ve maden alanlarına yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifinin 19 maddesi kabul edildi son 2 madde bugün TBMM Genel Kurulunda görüşülecek
TBMM Genel Kurulunda, enerji ve maden alanlarına yönelik düzenlemeler içeren Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin 8 maddesi daha 18 Temmuz'da kabul edildi.
-
02.07.2025 08:08
İklim Kanunu Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı
Türkiye'nin ilk "İklim Kanunu Teklifi", TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Türkiye'nin ilk İklim Kanunu'na göre, İklim Değişikliği Başkanlığı tarafından ETS kurulacak, ulusal tahsisat planlaması hazırlanacak ve tahsisatların dağıtımı yapılacak.
-
17.06.2025 08:17
Ümit Özdağ; Yargının gerçekten bağımsız olduğu bir ülkede yaşasaydık, ben 149 gündür hapishanede yatıyor olmazdım!
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın tutuklu olarak yargılandığı 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' davası nedeniyle Silivri Marmara Cezaevi yerleşkesine girişler kapatıldı.
-
04.05.2025 07:54
BJK'dan açıklama; Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı 11 Mayıs Pazar günü yapılacak
BJK duyurdu; Kulübümüzün Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın 4 Mayıs 2025 Pazar günü saat 10.00’da toplanamadı; toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 11 Mayıs 2025 Pazar günü saat 10.00’dan itibaren aynı gündemle aynı yerde yapılacaktır.
-
23.04.2025 04:29
‘Ulusal egemenliğe dayanan yeni Türk devletinin kurulması’: TBMM’nin açılması
Sinan Meydan; Atatürk’ün bu önerisi doğrultusunda meclis içinden bir hükümet seçildi. Atatürk’ün Nutuk’taki ifadesiyle “Böyle bir hükümet, milli egemenlik temeline dayanan halk hükümetidir, cumhuriyettir.”


















