HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.03.2026 10:35
Devlet Bahçeli: Siyonist eşkıyalık dürte dürte, ite ite ABD’yi İran’a saldırtmıştır. Müzakereler kisvesiyle İran’a tuzak kurulmuştur!
Devlet Bahçeli: Hamaney’in ölümünden sonra MOSSAD ajanlarının yıkıntılar altındaki anlık görüntüleri kayda alarak Netenyahu’nun ofisine göndermesi dehşet uyandıran bir organize saldırganlığın göstergesi değildir de nedir?
-
01.03.2026 12:22
Putin, İran’ın Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney’in öldürülmesine dair mesajında: Bu, insan ahlakı ve uluslararası hukukun tüm normlarının alaycı bir şekilde ihlaliyle işlenmiştir!
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Hamaney’in öldürülmesi nedeniyle İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan’a taziyelerini ilettiği mesajı, Kremlin tarafından yayımlandı.
-
24.02.2026 10:35
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Trump, ‘Barış Kurulu’ diye bir kurul kurdu. Gazze'yi kana bulayanlarla aynı masaya oturdular!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP TBMM Grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Özel, Erdoğan'ın kendisine açtığı davayı anlattı: 'Sayın Erdoğan, varsa diploman o mahkemeye sunacaksın.' dedi.
-
24.02.2026 07:26
Devlet Bahçeli: Terörsüz Türkiye’ye hizmet eden İmralı’nın statü açığı nasıl kapatılacaktır? Samimiyetle bu tartışmanın yapılarak makul, akla ve vicdana müzahir sonucuna kısa sürede ulaşılmalıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Af ve cezasızlık algısına prim vermeden ihtiyaç duyulan yasal düzenlemelerin çerçevesi de çizilmelidir. Türk’ün itibarı Kürt’ün itibarıdır. Kürt’ün iffeti Türk’ün iffetidir. Türk’ün onuru Kürt’ün onurudur.
-
23.02.2026 07:54
Ekrem İmamoğlu: Kamu kurumları ve güvenilirlik: TÜİK verileri ve nüfus verileri ne diyor?
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu içinde bulunduğumuz ekonomik gündeme dair t-24'te bir yazı yazdı. İmamoğlu: Türkiye’de, muhalefetin ve siyasetin güvenilir bir erken seçim çağrısını güçlü şekilde yürütmesi şarttır.
YAZARLARIMIZ

























