HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.03.2026 18:17
İBB yolsuzluk davası başlıyor; Başkan Ekrem İmamoğlu ilk kez hakim karşısına çıkacak
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan ve görevden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında olduğu 402 sanık 9 Mart 2026 Pazartesi ilk kez Silivri'de hakim karşısına çıkacak.
-
06.03.2026 20:45
Özgür Özel: ‘Türkiye’de olmayan meşruiyeti Trump’ta arayarak iktidara tutunmaya çalışıyorlar’
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Bolu’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı. Tutuklu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın annesi ve babasıyla birlikte vatandaşların karşısına çıktı
-
04.03.2026 10:44
Müsavat Dervişoğlu: Otorite boşluğu yalnız İran'da değil, bütün bölgede parçalanma dinamiklerine yol açar!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Türkiye'nin savunması gereken tez, her hal ve şartta İran'ın toprak bütünlüğünün ve üniter devlet yapısının muhafaza edilmesi olmalıdır." dedi.
-
03.03.2026 10:35
Devlet Bahçeli: Siyonist eşkıyalık dürte dürte, ite ite ABD’yi İran’a saldırtmıştır. Müzakereler kisvesiyle İran’a tuzak kurulmuştur!
Devlet Bahçeli: Hamaney’in ölümünden sonra MOSSAD ajanlarının yıkıntılar altındaki anlık görüntüleri kayda alarak Netenyahu’nun ofisine göndermesi dehşet uyandıran bir organize saldırganlığın göstergesi değildir de nedir?
-
02.03.2026 18:00
Özgür Özel: Biz devletin kurumlarını ele geçirmek için değil; güçlü, bağımsız, tarafsız kurumları oluşturmak için geliyoruz, bunun için mücadele ediyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde gerçekleştirilen ‘Milletle Birlikte, Milletin Emrinde’ buluşmasına katıldı.
-
26.02.2026 12:31
Eurocities ve B40 Balkan Şehirleri Ağı üyesi Avrupalı belediye başkanlarının, Silivri'de tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşmesine izin verilmedi
Adalet Bakanlığı’ndan istediği izni alamayan Eurocities ve B40 Balkan Şehirleri Ağı üyesi Avrupalı belediye başkanları, İBB Başkanvekili Nuri Aslan tarafından Saraçhane’de ağırlandı.
-
25.02.2026 16:32
Özgür Özel Bakırköy'de konuştu: AK Parti dönemi İBB’nin 56 büyük yolsuzluk dosyasıyla AK Parti’nin paçasından yolsuzluğun aktığı bir dönemdir.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul 3’üncü Seçim Bölgesini temsilen Bakırköy’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı.
YAZARLARIMIZ

























