HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
06.04.2026 08:33
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 16. oturumu görüldü
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 16. oturumu 6 Nisan 2026 Pazartesi bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu sanıklar hakim karşısında savunma yapmaya devam ediyor.
-
06.04.2026 08:13
NASA'nın Orion uzay aracındaki Artemis II ekibi, yönünü Ay'a doğru 6 Nisan bugün saat 14:45'te çevirecek
NASA'nın Orion uzay aracındaki Artemis II ekibi , uzaydaki üçüncü tam günlerini tamamlamak üzere manuel pilotluk gösterisini gerçekleştirdi ve Ay'ın yanından geçiş planlarını gözden geçirdi.
-
05.04.2026 16:17
CHP'li Gürer: İktidar 'uçuyoruz' diyor! 'Uçan fiyatlar' Emekli kredi ve borç ile yaşama tutunmaya çalışıyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer: “Yaş almış nüfusun 2025’in ilk 9 ayında toplam 223 milyar 61 milyon TL kredi kullanmış. Bu para lüks tüketim için değil; ekmek için, aş için, ısınmak için, yaşamı idame ettirmek için çekiliyor.
-
03.04.2026 12:55
ABD ve İsrail'in İran'a saldırısıyla başlayan savaşta 35. gün: Kerec’teki B1 Köprüsü’ne yönelik ABD-İsrail saldırısında 8 kişi hayatını kaybetti
ABD ve İsrail, İran'ın Kerec kentindeki B1 Köprüsü'nü bir kez daha vurdu. İran füzesinin Petah Tikva kentindeki sanayi bölgesine isabetiyle bazı yapılarda hasar oluştu.
-
03.04.2026 12:38
İran, ABD’nin Suudi Arabistan’daki kritik radarını devre dışı bıraktı
ABD medyası, uydu görüntülerine dayandırdığı haberinde, ABD’nin Suudi Arabistan’daki Prens Sultan Hava Üssü’nde bulunan ve füze önleme alanında kritik öneme sahip AN/TPY-2 radarının devre dışı bırakıldığını bildirdi.
-
03.04.2026 01:12
CHP'li Gürer: Dünya nüfusu 8 milyar 300 milyona ulaştı. Buna karşın dünyada 800 milyona yakın insan kronik açlık çekiyor
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde sıfır atık, gıda israfı, açlık ve yoksulluk konularına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
YAZARLARIMIZ

























