HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.02.2026 21:07
Numan Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’na destek veren siyasi parti gruplarına yaptığı ziyaretlerin sonuncusunu AKP Grubuna yaptı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, Genel Başkanvekili Efkan Ala ve AK Parti Grup Başkanvekilleriyle görüştü.
-
25.02.2026 19:32
Özgür Özel Bakırköy'de konuştu: AK Parti dönemi İBB’nin 56 büyük yolsuzluk dosyasıyla AK Parti’nin paçasından yolsuzluğun aktığı bir dönemdir.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul 3’üncü Seçim Bölgesini temsilen Bakırköy’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı.
-
24.02.2026 10:26
Devlet Bahçeli: Terörsüz Türkiye’ye hizmet eden İmralı’nın statü açığı nasıl kapatılacaktır? Samimiyetle bu tartışmanın yapılarak makul, akla ve vicdana müzahir sonucuna kısa sürede ulaşılmalıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Af ve cezasızlık algısına prim vermeden ihtiyaç duyulan yasal düzenlemelerin çerçevesi de çizilmelidir. Türk’ün itibarı Kürt’ün itibarıdır. Kürt’ün iffeti Türk’ün iffetidir. Türk’ün onuru Kürt’ün onurudur.
-
23.02.2026 10:54
Ekrem İmamoğlu: Kamu kurumları ve güvenilirlik: TÜİK verileri ve nüfus verileri ne diyor?
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu içinde bulunduğumuz ekonomik gündeme dair t-24'te bir yazı yazdı. İmamoğlu: Türkiye’de, muhalefetin ve siyasetin güvenilir bir erken seçim çağrısını güçlü şekilde yürütmesi şarttır.
-
23.02.2026 08:09
CHP'li Yankı Bağcıoğlu: TSK’nın komuta yapısı harekat etkinliğini ileri taşıyacak şekilde güncellenmelidir!
Yankı Bağcıoğlu: Bölgesel ve küresel tehditler giderek daha karmaşık ve çok boyutlu hale gelirken TSK’nın komuta yapısı ve eğitim sistemi harekat etkinliğini daha da ileri taşıyacak şekilde alınan derslerle güncellenmelidir.
-
19.02.2026 11:09
Gökhan Günaydın; Muğla'nın yüzde 68'ine Ocak ve Şubat’ta 23 bin futbol sahası büyüklüğündeki alana maden ruhsatı verildi
CHP TBMM Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Muğla'nın %68'inin maden ruhsatına açıldığını belirterek, bu durumun 1 milyon 235 bin futbol sahası büyüklüğünde bir alanın tehdit altında olduğu anlamına geldiğini söyledi.
-
18.02.2026 14:16
Erdoğan'dan Valilere; devlet bizde yalnızca idari bir teşkilatlanmayı ifade etmez. Aynı zamanda kudret, saadet, şefkat ve merhamet gibi anlamları da ihtiva eder!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen Valiler Buluşması programına katılarak bir konuşma yaptı.
YAZARLARIMIZ
























