HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.02.2026 08:15
Müsavat Dervişoğlu, ''Diyorlar ki 'ey vatandaş, çocuk yap.' Açlık sınırının altındaki maaşlarla mı o çocukların karnı doyacak?''
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, adalet sistemini eleştirerek, kaçma şüphesi olmayan insanların tutuklu yargılandığını, yüzlerce yıl ceza istenenlerin serbest dolaştığını iddia etti.
-
20.12.2025 19:10
2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin maddeleri üzerindeki görüşmeler tamamlandı
Meclis Başkanvekili Celal Adan, birleşimi yarın saat 12.00'de bütçenin tümü üzerinde görüşmelerin ve 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin açık oylamasının yapılması için kapattı.
-
13.12.2025 06:51
TBMM'de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Bakanlığının 2026 yılı bütçesinin sunumunu yaptı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, nadir toprak elementleri rezervine ilişkin, "Hiç kimsenin endişesi olmasın, bu kaynağı milli menfaatlerimize en uygun şekilde devlet eliyle işletecek ve en katma değerli şekilde ekonomimize kazandıracağız." dedi.
-
25.11.2025 07:51
Devlet Bahçeli, 'Terörsüz Türkiye', Türk milletinin ve Türk devletinin tavizsiz kararıdır
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Terörsüz Türkiye', Türk milletinin ve Türk devletinin tavizsiz kararıdır. Bu karar ve kararlılığı sekteye uğratmaya, sabote etmeye hiçbir hayasız hamakat ve hamaset siyasetçinin takati yetmeyecektir. "Terörsüz Türkiye hedefine cephe açan düzenbaz, fitnebaz ve madrabaz siyaset cambazlarının haysiyetlerindeki zaafı, hüviyetlerindeki zayıflığı görüyor, bunların alayının beş para etmez ciğerini yakından biliyoruz." dedi.
-
31.10.2025 09:05
Selahattin Demirtaş yazdı: Sürecin muhasebesi: Neler yapabilirdik ya da yapabiliriz?
HDP'nın tutuklu Eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş yazdı: Sürecin kilit kavramı “silah” değil “kardeşlik”tir. Silah, kardeşlik hukukunu örselediği, kanattığı için tabii ki öncelikle silah aradan çıkmalıydı.
YAZARLARIMIZ

























