HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.07.2025 07:17
Devlet Bahçeli: Rüşvet ve yolsuzluk soruşturmalarında tutuklanan isimlerle ilgili esir tanımını kullanması aymazlık ve ayıplı bir üsluptur!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısında konuştu. Bahçeli: Özellikle İzmir’de çıkan yangınların elektrik hatlarından kaynaklandığı bizzat il valisi tarafından açıklanmıştır.
-
07.07.2025 08:40
Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde arama-tarama faaliyeti sırasında 19 askerimiz metan gazına maruz kaldı: 12 askerimiz şehit oldu!
MSB; 6 Temmuz 2025 tarihinde yapılan arama-tarama faaliyeti sırasında 19 personelimiz metan gazına maruz kalmış, metan gazından etkilenen dört kahraman silah arkadaşımız daha şehit olmuş, şehit olan personel sayısı on ikiye yükselmiştir.
-
06.07.2025 14:20
Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde arama-tarama faaliyeti sırasında 19 askerimiz metan gazına maruz kaldı: 5 askerimiz şehit oldu!
MSB; 6 Temmuz 2025 tarihinde yapılan arama-tarama faaliyeti sırasında 19 personelimiz metan gazına maruz kalmış, derhâl hastaneye sevk edilmiş; yapılan tüm müdahalelere rağmen beş kahraman personelimiz şehit olmuştur.
-
05.07.2025 04:03
Adana BŞB Başkanı Karalar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere gözaltında!
Aziz İhsan Aktaş’ın “örgüt elebaşı olmakla” suçlandığı soruşturmada; suç örgütünün, belediye başkanları ve belediyelerin üst düzey yöneticilerine rüşvet verip ihaleleri organize ettiği iddia ediliyor.
-
01.07.2025 10:40
Özgür Özel: 19 Mart darbesinin 100’üncü günde 6 trilyon liralık ekonomik hasar var!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: 100 günlük bu maliyetle neler yapılabilirdi? 13 milyon işsizimize 40’ar bin lira maaş bağlanabilirdi. 86 milyonun her birinin cebinden 70’şer bin lira para çıkmıştır.
-
29.06.2025 06:25
Konkordato ilan sayısı 2025 yılının ilk 5 ayında 2235’e yükseldi
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konkordato ilanlarındaki artışa değinerek, "2024 yılı boyunca KOBİ’lerin borçları sürekli artış gösterdi. 2025 yılına geldiğimizde ise bu borç miktarı daha da yükselerek 5 trilyon 33 milyar 7 milyon TL’ye ulaştı."
YAZARLARIMIZ

























