HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
17.07.2025 11:49
Tarım Orman-İş Sendikası; 'Torbadan yine doğa katliamı çıktı; TBMM'de, zeytinlikte, ormanda, merada, köyde halkımızla el ele, sırt sırta vererek birlikte mücadele edeceğiz!'
Birleşik Kamu İş Konfederasyonuna bağlı Tarım Orman-İş Sendikasından yapılan açıklamada; AKP iktidarının uygulamaya koyduğu torba kanunlarla bugüne kadar doğa ve çevre katliamının önünü açan onlarca kanun yürürlüğüne konulmuştur.
-
14.07.2025 07:56
Eyüpsultan'da kadın cinayeti: Ayşe Tokyaz'ın cesedi, valizde bulundu
Ayşe'nin ikiz kardeşi Esra Tokyaz, "İletişim kurmaya çalışıyorum. Kim olduğunu bilmiyoruz. Eski polis amiri. Ve arkasının çok kuvvetli olduğunu biliyorum." Ayşe Tokyaz'ın kız kardeşi: "Katil, Özbekistan uyruklu eski sevgilisi Ece’yi de öldürdü!"
-
14.07.2025 07:37
Borsa İstanbul'da manipülasyon soruşturması: 8 kişi hakkında gözaltı kararı
Soruşturma kapsamında Atlantis Yatırım Holding AŞ hisselerinde manipülasyon yaptığı belirlenen 8 şüpheli hakkında "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" ve "piyasa dolandırıcılığı" suçlarından gözaltı kararı verildi.
-
12.07.2025 08:06
Erdoğan: Cumhur İttifakı olarak AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve DEM heyetiyle de birlikte bu süreci evelallah pişirerek geleceğe taşıyacağız!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam’da gerçekleştirilen AK Parti 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.
-
10.07.2025 10:23
İBB, eski maden sahasında oluşan ve geçmişte boğulma vakalarının yaşandığı Martılı Göl’ün bulunduğu alanı rehabilite edecek
İBB eski bir maden sahasına su dolmasıyla oluşan Martılı Göl ve Mavi Göl olarak bilinen yapay göletin rehabilitasyonu için 2 Mayıs 2016 tarihinde bir yazı ile Orman Bölge Müdürlüğü’ne talepte bulundu.
-
09.07.2025 22:36
TBMM genel kurulunda En düşük emekli aylığı 16 bin 881 liraya çıkaran torba kanun teklifi kabul edildi
TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ başkanlığında toplandı. Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
-
09.07.2025 09:15
Erdoğan, belediye operasyonu üzerinden Özel'e; Sen bu kafayla gidersen Özgür efendi daha çok şok olursun, mahcup olursun, en sonunda rezil-rüsva olursun!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AKP Grup Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.
-
09.07.2025 06:45
Müsavat Dervişoğlu'ndan metan gazı şehitleri için tepki: Türkiyem 12 evladını, 12 askerini bu şekilde yitirmiş olamaz!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "En düşük emekli maaşını asgari ücret seviyesine getirin. Sadece en düşük maaşla sınırlı kalmayın, daha yüksek emekli aylığı alanlara da aynı oranda artışı yansıtın." dedi.
YAZARLARIMIZ

























