HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
12.06.2025 16:11
Kemal Kılıçdaroğlu, Silivri’de Marmara Kapalı Cezaevi’nde, Ekrem İmamoğlu ve 6 kişiyi ziyaret etti
Kemal Kılıçdaroğlu, Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi’nde yolsuzluk soruşturmasından tutuklu bulunan ve görevden uzaklaştırılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.
-
12.06.2025 13:32
28. Dönem İkinci Devre TBMM Başkanlık Divanı'nda görev yapacak 4 Meclis Başkanvekili, katip üyeleri ile idare amirleri seçildi
TBMM Genel Kurul’unda 28. Dönem İkinci Devre TBMM Başkanlık Divanı'nda görev yapacak 4 Meclis Başkanvekili ile katip üyeleri ve idare amirleri için seçim yapıldı.
-
11.06.2025 17:26
Azmi Karamahmutoğlu; Mahkeme heyeti evlerine gidip rahatça uyuyacaklar ama Ümit Özdağ tutuklu bir şekilde yargılanmaya devam edecek!
142 gündür Silivri’deki Marmara Ceza İnfaz Kurumu’ndaki tek kişilik bir hücrede tutuklu bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın tutukluluk halinin devamına karar verildi.
-
11.06.2025 13:56
Ümit Özdağ'dan tarihi savunma; Düzensiz göçün Türkiye için bir millî güvenlik sorunu olduğunu düşünüyoruz. Biz düzensiz göçe karşıyız. Düzensiz göçe karşı olmak suç mu?
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçlamasıyla yargılandığı davanın ilk duruşması bugün İstanbul 18. Asliye Ceza Mahkemesi’nde, Silivri'deki Marmara Cezaevi yerleşkesinde görülüyor.
YAZARLARIMIZ