HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
29.04.2026 11:13
Özgür Özel, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’ı ziyaret etti: Gün dayanışmanın günüdür; Vatandaş muhalefetin bir ve beraber olmasını, iktidar değişimi bekliyor
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’ı ziyaret etti. Özel: gelip Sayın Genel Başkan’ın ve Türk-İş’te örgütlü bütün emekçi arkadaşların 1 Mayıs’ını kutlamak istedik.
-
28.04.2026 09:59
Devlet Bahçeli: Avrupa Birliği, Türkiye’yi yıllardır üyelik bahsinde dışarıda, güvenlikte içeride; değerler söyleminde ötede, yük paylaşımında beride tutmaya çalışmıştır
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM'de partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. Bahçeli; Avrupa’nın Türkiye’yi anlamakta yaşadığı derin zihnî arızadır.
-
21.04.2026 10:43
Devlet Bahçeli: Test ile tost arasına sıkışmış, 5 şık arasına hayallerini sığdırmak zorunda kalmış bir gençlik olmamalı!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, siyasetlerinin günü kurtaranların değil tarih yazanların, koltuk kapma yarışının değil görevleri bir bayrak yarışı bilmenin temsili olduğunu belirtti.
-
20.04.2026 20:38
Özgür Özel, Ataşehir'de konuştu: şimdi 19 Mart darbecilerinin Anadolu yakasındaki yeni hedefi, Onursal Adıgüzel!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Ataşehir’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor mitingine katıldı. Özel: Onursal Adıgüzel, Cumhuriyet Halk Partisi’nin öz evladıdır.
-
20.04.2026 11:20
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 24. oturumu görüldü
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 24. oturumu 20 Nisan 2026 Pazartesi bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu sanıklar hakim karşısında savunma yapmaya devam ediyor.
-
14.04.2026 10:35
Devlet Bahçeli; CHP, yapısındaki karışıklığı Türkiye'yi karıştırarak karalamaya heves etmesin. Ara seçim yok!
MHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Devlet Bahçeli; "Barışı lafzında taşıyıp savaşı fiilinde büyüten ikircikli anlayışların değil, adaleti, dengeyi ve hakkaniyeti esas alan yeni bir küresel iradenin tecellisi artık kaçınılmazdır.
-
12.04.2026 00:10
Kemal Kılıçdaroğlu: İsrail hükümetinin, Türkiye’nin iç siyasi hayatına dair açıklamalarını en güçlü şekilde reddediyoruz. Bölme, kışkırtma ve yıkma projelerinize karşı karşınızda 86 milyonluk Türk milletini bulursunuz!
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, İsrail Katz'a: "Türkiye Cumhuriyeti’nin iç siyasetine, milli iradesine ve devlet kurumlarına yönelik yabancı bir ülke yetkilisinin yön verme teşebbüsü kabul edilemez bir hadsizliktir."
YAZARLARIMIZ

























