HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
29.10.2025 05:53
Gebze'de 7 katlı bina çöktü: 5 kişilik aileden 2 çocuk öldü 1 çocuk sağ kurtarıldı; anne ve babanın sabaha karşı cansız bedenine ulaşıldı!
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 7 katlı bina çöktü. Arama kurtarma çalışmalarında 5 kişilik aileden iki çocuğun cansız bedenlerine ulaşıldı. 18 yaşındaki Dilara Bilir, saatler sonra enkazdan sağ olarak çıkarıldı.
-
21.10.2025 18:43
Özgür Özel, CHP Kastamonu il kongresinden Erdoğan'a seslendi: Cesareti varsa karşımıza çıksın; defterini, notunu milletimiz versin diyorum!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Kastamonu İl Kongresine katıldı. Burada konuşan Özel: Millet bizden kavga değil, hizmet bekliyor. Millet bizden Türkiye Cumhuriyeti’ni birlikte iyi günlere taşımamızı istiyor.
-
21.10.2025 07:44
Devlet Bahçeli: 81 Düzce’den sonra 82’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olması artık hayat memat konusu haline gelmiştir!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısında konuştu. Devlet Bahçeli: Kıbrıs bir adadan çok daha ötesidir. Kıbrıs’ın güvenliği ve geleceği Türkiye Cumhuriyeti’nin güvenlik ve geleceğiyle bir ve aynıdır.
-
10.10.2025 18:22
TGC 43. Burhan Felek Basın Hizmet Ödülleri açıklandı
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Burhan Felek Basın Hizmet Ödülleri Seçici Kurulu toplanarak meslekte 50 yılını doldurmuş 70 yaşından gün almış üyeleri arasından ödüle değer görülen gazetecileri belirledi. Bu yıl 30 gazeteci ödül aldı.
-
09.10.2025 03:45
2025 Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Tıp Ödülleri sahiplerini buldu
Tıp Onur Ödülü, Prof. Dr. Mehmet Şükrü Sever’e verildi. 2015 yılında dünyada ilk kez “afet nefrolojisi”ni yeni bir alan olarak öne süren ve halen bu konuda dünya liderleri arasında yer alan Prof. Dr. Sever, emekliliğine rağmen aktif olarak akademik çalışmalarını sürdürüyor.
YAZARLARIMIZ

























