HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.09.2025 14:44
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Silivri'de görülen ‘Bilirkişi’ davasında yaptığı savunmanın tam metni
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkındaki bütün soruşturmalara ve davalara bilirkişi olarak atanan kişiye yönelik “bilirkişi ve tanığı etkilemeye teşebbüs” ile “adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs” iddialarıyla ilgili açılan davada ifade verdi.
-
25.09.2025 13:13
Özgür Özel, Elazığ'da Meslek lisesi açılışında konuştu: Mesleki eğitimin kalkınmanın lokomotifi olacağı bir eğitim sistemini müjdeleyerek buradayız
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Elazığ’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Gazi Meslek Teknik Anadolu Lisesi açılışına katıldı.
-
24.09.2025 11:15
Mansur Yavaş: Gökçek ve ailesinin tümü yargılanmadan, hapse girmeden asla adaletten bahsedilemez!
Mansur Yavaş, ABB'ye yönelik operasyonla ilgili açıklamasında "Melih Gökçek ve ailesinin tümü yargılanmadan, hapse girmeden ve yaptıklarının hesabı sorulmadan bu ülkede asla adaletten bahsedilemez" ifadelerini kullandı.
-
21.09.2025 09:30
Öder Sav'dan CHP'nin 22. Olağanüstü Kurultay'ı açıklaması: Kurultay sonucu, Mutlak Butlan davasını da sonuçsuz bırakacaktır!
Cumhuriyet Halk Partisi’nin eski genel sekreterlerinden Önder Sav: Bugün yapılacak kurultaydan çıkacak sonuç Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açılan Mutlak Butlan davasını da sonuçsuz bırakacaktır
YAZARLARIMIZ






















