HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
13.12.2025 10:52
Özgür Özel Kayseri'de konuştu: Öğrenci kurtulmadan, polis kurtulmaz. Esnaf kurtulmadan, köylü kurtulmaz. İşçi kurtulmadan memur, emekçi kurtulmadan emekli kurtulmaz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Kayseri’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı.
-
08.12.2025 23:10
CHP'li Gürer: Kendisini muhafazakâr olarak tanımlayan bir iktidarın en büyük gelir artışını alkol ve kumardan sağlaması düşündürücü!
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Alkollü içkilerden alınan vergiler 2021 yılında 22,9 milyar TL iken, 2026 yılı için planlanan gelir 191,6 milyar TL’ye yükseliyor. Bu, tam 8,4 katlık (%735) bir artış anlamına geliyor” dedi.
-
03.12.2025 06:45
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan: Cumhuriyet Tarihinde İlk Kez Asgari Ücret Açlık Sınırının Altında!
DEVA, Gelecek ve Saadet partilerinin kurduğu Yeni Yol Partisinin TBMM Grup Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
-
30.11.2025 04:29
CHP'li Gürer: Mercimeğin anavatanıyken mercimek ithal eder hale geldik: Yeşil mercimeğin gümrük vergisinin düşürülmesi arz açığının göstergesi!
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’den İktidara Uyarı; “Doğru Planlama Yapın, Çiftçiyi Yalnız Bırakmayın. Yeşil mercimekte ithalat için gümrük vergisi düşürüldü. Mercimeğin anavatanıyken mercimek ithal eder hale geldik.”
-
06.11.2025 09:20
CHP’li Aşkın Genç: 'Faiz 2,7 trilyon, yatırım 1,4 trilyon; bütçe üretimi değil borcu büyütüyor'
CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Hazine ve Maliye Bakanlığı 2026 bütçe teklifi görüşmelerinde konuştu. Genç: Ülke her 100 liralık yatırım için 182 lira faiz ödüyor. Bu tablo üretim ekonomisinin değil, borç ekonomisinin sonucudur.
YAZARLARIMIZ

























